Afaceri

Cat de des solicitati ajutorul unui broker?

In opinia mea este cu mult mai usor si avantajos in acelasi timp sa inchei o asigurare online, decat sa folosesti una din metodele clasice si sa te deplasezi la unul din agentii de asigurare prezenti la tine in oras. Spun asta pentru ca sunt sigura ca la astfel de societati ofertele nu sunt chiar atat de vaste si sincer nu prea o sa ai de unde sa alegi si nici ce sa alegi. In schimb, pe net treburile stau mult mai bine. Informatii ai pe toate site-urile, precum si oferte foarte avantajoase.

Este unul din brokerii de unde mi-am achizionat eu o asigurare casco pentru masina, am incheiat o polita pentru locuinta si una de sanantate. Preturile au fost foarte bune si avand in vedere perioada scurta de timp in care le-am incheiat am beneficiat si de reduceri destul de consistente.

Pentru asigurarea casco, lucrurile au fosr foarte simple, am beneficiat de un calcul casco rapid si am fost sigura apoi ca aceasta e cea mai buna asigurare pentru masina mea, deoarece intr-un timp destul de scurt, calculatorul de asigurari mi-a calculat si comparat ofertele de asigurare prezente la mai multe firme de asigurari si in functie de preferintele mele si de ceea ce optasem mi-a afisat in ordine descrescatoare ofertele de la majoritatea firmelor de asigurari. Un mod simplu, rapid si eficient. 🙂

In ceea ce priveste asigurarea de locuinta, am ales acest broker, deoarece ceea ce imi oferea statul nu ma avantaja in niciun fel. Asa ca pe langa riscurile obisnuite acoperite de o polita de asigurari de locuinta (alunecari de teren, inundatii, cutremur) am reusit sa imi asigur locuinta si pentru incendii, furtuni puternice sau furt din locuinta. Sper ca astfel de evenimente nu vor avea loc in cazul meu, dar totusi e mult mai bine sa fiu asigurata.

Din acest motiv am devenit fana numarul 1 al sistemului de asigurari online si ii recomand oricui sa incerce pentru ca e mult mai ok asa.