Cugetari

Succesul sta in puterea noastra

Ideea pe  care trebuie sa o retineti e este pur si simplu aceasta: convingerile voastre interioare si obiceiurile pe care le formeaza constituie starea mentala dominanta. Dupa ce filmul motivational s-a terminat, iar lovitura de adrenalina va muri, veti reveni la starea de guvernamant pe care mintea voastra o stabileste ca model prestabilit.

Prin urmare, daca doriti cu adevarat sa experimentati succesul pe care guru il picteaza ca o posibilitate, stapaneste abilitatea de formare a obiceiurilor.

Faceti-va bine sa creati obiceiuri care promoveaza actiunile care duc la succes; dezvoltati credinte profunde care va servesc si impresionati in mod consecvent puterea creatoare cu sentimentul potrivit si rezultatul final va fi in mod inevitabil succes.

Orice altceva ai gasi extern este cel mai bun caz un indiciu si cel mai rau caz o distragere a atentiei, dar cu siguranta nu „ingredientul magic.“ Daca la toate exista un astfel de lucru ca un ingredient magic pentru a derula rapid pentru a urmari succesul, acesta va fi gasit doar prin cautarea in interiorul .

Deci, faceti un inventar sincer acum. Cat de mult timp luati in fiecare zi pentru hranirea dorintei dvs. motivationale si cat de mult timp luati pentru munca interioara reala si formare de obiceiuri?