Sport

Distractie si adrenalina intr-o confruntare Airsoft

Daca esti un fan al jocurilor de strategie, army si de multe ori ti-ai fi dorit ca totul sa treaca de ecranul calculatorului, acum poti sa traiesti aventura vietii tale printr-o partida de airsoft. Airsoftul nu este un simplu joc, ci un sport care se bucura de traditie si o multime de impatimiti.

Originar din Japonia, fenomenul Airsoft a aparut in urma restrictiei de a folosi arme reale data de legile din Asia de Est. Astfel, armele airsoft au aparut ca o alternativa eficienta pentru armele adevarate folosite de soldati in razboaie.

Airsoft este locul unde au loc adevarate confruntari sau misiuni militare, intr-un spatiu special amenajat, cu ajutorul unor replici fidele ale armelor reale. Locul unde se desfasoara acest joc sport este de obicei un teren izolat unde nu exista riscul ca vreun jucator sau vreo persoana din exterior sa sufere vreo accidentare. Airsoft este o confruntare responsabila unde nimeni nu este ranit.

Atunci cand intri in confruntarea Airsoft esti asemenea unui soldat. Echipamentele de lupta, arnmele airsoft si munitia, toate fac parte din ritualul de joc. Airsoft6, magazinul online din Constanta, vine in sprijinul tuturor celor care isi doresc sa isi achizitioneze cele mai noi si mai inedite echipamente si accesorii pentru a fi un adevarat lider pe campul de lupta. Echipamentele sunt de mai multe feluri, precum si modelele de arme, toate fiind absolut necesare pentru ca jocul sa se desfasoare in conditii maxime de siguranta. Fie ca ne referim la echipamentele vestimentare, de protectie sau tactice, toate trebuie sa se regaseasca in arsenalul unui adevarat jucator. Jucatorii nu primesc permisiunea de a incepe jocul de Airsoft inainte de a lua la cunostinta regulile jocului si toate masurile de precautie pentru a preveni eventualele accidente.

Jucatorii de Airsoft sunt persoane care isi doresc sa simta aventura si adrenalina la maxim, dar in acelasi timp sunt persoane cu un caracter deosebit care inteleg termenii jocului si dau dovada de responsabilitate si spirit de echipa. Pentru ca jocul sa se desfasoare in siguranta este important ca toti sa arate fair-play si in momentul impactului sa recunoasca lovitura pentru ca aceasta sa fie declarata valida si nimeni sa nu fie ranit. Regulile sunt simple si toata lumea trebuie sa le respecte. Desi exista reguli, jocul de airsoft da frau liber imaginatiei competitorilor. Jucatorii isi pot concepe singuri scenariul si pot desfasura misiuni militare complexe sau chiar reconstituiri istorice. Totul depinde de creativitatea si puterea imaginatiei fiecaruia, dar si de nivelul de joc, echipamente si posibilitatile economice ale fiecarui jucator.

Airsoftul a creat rumoare printre iubitorii de adrenalina si din ce in ce mai multi aleg sa practice acest sport in timpul liber pentru trairile intense si relaxarea pe care le ofera. Airsoft 6 din Constanta raspunde dorintelor celor care isi doresc sa aiba un echipament cat mai profesionist. Magazinul ofera o gama variata de echipamente, arme care functioneaza asemenea celor din realitate precum modelele de pistoale airsoft sau pusti cu luneta si o multime de alte accesorii necesare pentru o lupta plina de suspans. Fenomenul Airsoft este foarte popular si imbina intr-un mod perfect dorinta de miscare cu trairea intensa, suspansul si adrenalina.

Aceasta este o modalitate foarte buna de a evada din cotidian si de a trai o experienta inedita.