Timp Liber

Iberia Airlines lanseaza programul de zbor pentru copii

Compania aeriana Iberia Airlines a inaugurat un program de zbor pentru ce mai tineri pasageri. Conducerea Iberia a precizat ca Iberia Plus Kids este un card care le va permite copiilor cu varsta intre 2-11 ani sa calatoreasca pe locuri special create pentru dimensiunile lor corporale. Pentru a intra in posesia cardului, adultii trebuie sa ii inscrie pe cei mici pe platforma online a operatorului aerian Iberia. Iberia Plus Kids si Iberia Plus sunt doua carduri emise de Iberia Airlines, cu ajutorul carora pasagerii vor beneficia de servicii speciale precum: prioritate la check-in si la centrele de securitate al aeroporturilor.

Young Iberia Plus

Pentru toti membrii clubului Young Iberia Plus, companie pune la dispozitie bilete de avion ieftine, dupa ce operatorul spaniol a semnat peste 90 de contracte de sponsorizare.

Strategiile de fidelizare a clientilor fac parte din planurile reprezentantilor Iberia care doresc sa depaseasca mai usor perioada de criza financiara, care afecteaza tot mai multi operatori europeni. Decizia de a elabora programe de fidelizare, a venit dupa ce compania aeriena low cost Iberia Express, parte a Iberia Airlines, nu a adus veniturile asteptate de conducerea grupului aerian. In plus, programul de zbor al operatorului spaniol a suferit intarzieri importante la inceputul anului, cand greva pilotilor a anulat 150 de curse in doar 31 de zile.

Iberia Airlines

In plus, conducerea Iberia a anuntat ca va implementa masuri drastice de reducere a costurilor si de crestere a productivitatii. Pana la finalul 2012, compania doreste sa reduca cheltuielile cu 20% si sa creasca productivitatea cu pana la 25%.

Iberia Airlines este o companie aeriana spaniola cu baza centrala pe Aeroportul Barajas din Madrid. Infiintat in anul 1927, operatorul aerian ruleaza 103 zboruri saptamanal catre 159 de destiantii internationale. Incepand cu anul 2011, Iberia este sub conducerea managementului grupului International Airlines.