Diverse

Vreau sa am sprancene perfecte. Ce fel de kit trebuie sa folosesc?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca sprancenele sunt cele care dicteaza intregul aspect al fetei noastre. De aceea, este important sa le acordam o atentie deosebita si sa incercam sa le ingrijim si sa le aranjam, mai ales atunci cand mergem la un eveniment deosebit. Sprancenele conturate pot sa transforme un look obisnuit intr-unul de zeita. Important este sa cunosti cateva mici secrete, care te ajuta sa ai sprancene perfecte.

Pentru inceput, inainte de a te apuca de treaba, ai grija sa folosesti un kit pentru sprancene profesional, care sa fie alcatuit din: pensule pentru conturare, mai multe nuante de fard, astfel incat sa fii sigura ca o vei nimeri si pe a ta, o penseta, un creion de ochi si mai multe sabloane, care vor fi indispensabile unei incepatoare. Acest kit iti va deveni cel mai bun prieten si te va ajuta sa iti conturezi un aspect cat mai complex, dar cat mai natural.

Defineste spranceana – sau, mai bine spus arcul ei. Pentru asta, poti folosi un creion, pe care sa il plasezi la baza nasului si sa il orientezi oblic spre spranceana, dar, daca ai un kit pentru sprancene, te poti folosi de cele trei sabloane pe care le ai la dispozitie, astfel ca definirea nu mai este o sarcina atat de complicata. Dupa ce ai facut asta, piaptana sprancenele si aplica un fixator, in cazul in care consideri ca este necesar.

Vrei sprancene perfecte

Tot sablonul te va ajuta si sa stabilesti care este locul din care ar trebui sa plece spranceana si care este punctul in care trebuie sa se termine. Nu are rost sa te chinui cu un creion, daca ai un kit special dotat cu sabloane de diferite forme. Tot ce trebuie sa faci este sa optezi pentru modelul care ti se pare ca ti se potriveste cel mai bine. Pentru a infrumuseta aspectul, poti opta de fiecare data pentru cate un model nou.

Stabileste lungimea corecta – de cate ori nu ti s-a intamplat sa vezi sprancene prea scurte sau prea lungi? Mie foarte des. De aceea, iti spun ca este esential sa te ajuti de accesoriile pe care le ai la dispozitie pentru a stabili care este lungimea corecta, in functie de trasaturile tale naturale. Pentru asta, te poti folosi de un set pensule Eco Tools pentru sprancene, care te va ajuta sa aplici corect fardul, pe intreaga lungime.

Uita de simetrie – ce? Nu stiai ca cele doua nu trebuie sa fie identice? Acest comportament ar crea un aspect care este fals si deloc natural. Nici fata noastra, natural, nu este simetrica, pentru ca ochiul uman nu are capacitatea de a percepe lucrurile in acest mod. De aceea, este important nu exageram cu simetria.

Foloseste o nuanta apropiata – specialistii recomanda sa avem o culoare a sprancenelor cu doua tonuri mai deschisa decat cea a parului. De aceea, atunci cand iti faci modificari de look si te gandesti sa te vopsesti blonda, de exemplu, ai grija ca si sprancenele sa iti urmeze parcursul. Foloseste toate fardurile pe care le ai la dispozitie intr-un kit sprancene si alege combinatia care ti se potriveste cel mai bine.