Relatii

Virgina?

Va sfatuim a incercati sa cunoasteti cat mai bine un barbat inainte de a ajunge in pat cu el pentru prima oara, nu de alta dar atitudinea lui va va marca pe viata.
De primul contact sexual al partenerului depinde evolutia ulterioara a sexualitatii fetei. Atitudinea lui va determina daca femeia va fi capabila in viitor de orgasme sau va ramane traumatizata. Daruirea corpului ei pentru prima oara este un dar special pe care il face femeia, mult mai important decat cel pe care i-l ofera barbatul.

Daca acesta da dovada de neglijenta experienta poate fi simtita ca un viol. Astfel prima experienta sexuala se transforma intr-un esec traumatizant. Datorita faptului ca primul partener a fost imatur sexual si deloc delicat cu ea, femeia alege sa se protejeze de toti barbatii. Ea astepta atat de multe, si in schimb simte ca a pierdut totul: virginitatea, iluziile si increderea in viata. Prima experienta sexuala le transforma pe multe din femei in persoane frigide. Trebuie sa sesizam un alt aspect: nu ruperea himenului este dureroasa si marcanta pentru viitor. Nu! Totul se rezuma la atitudinea barbatului intrucat femeia este mult prea concentrata atat pe ce simte cat si pe scurgerile ce au loc in acest moment. Astfel succesul depinde de barbat, la fel si eseul in cazul in care el se dovedeste a fi si mai imatur decat ea.

Este un succes daca barbatul este alaturi de ea si o sustine in transformarea ei catre femeie. In aceste momente femeia are nevoie sa fie recunoscuta de barbat ca fiind frumoasa si senzuala in toata goliciunea ei iar daca lucrurile merg perfect probabil ca evolutia ei sexuala se va face spre orgasme din ce in ce mai complete. Nu recomandam deloc ca fata sa fie virgina la casatorie. In acest caz daca sotul ei este lipsit de experienta sau chiar inhibat de aceasta situatie sentimentul erotic poate fi un esec. Femeia este dezamagita de atitudinea iubitului si incepe sa dea vina pe nepriceperea ei. Barbatul se simte si el vinovat ceea ce il duce la un comportament sexual regresiv si orientat spre masturbare. Sexul cu sotia lui nu mai face obiectul dorintei lui chiar daca in viata de zi cu zi se pastreaza aparenta unui cuplu fericit. In timp ea va consiera sexul neinteresant si nu va discuta niciodata cu familia sau prietenii de esecul ei amoros.Amandoi sotii sufera un traumatism din cauza nevalorizarii lor erotice in cuplu.

Intreband barbatii din jur de ce se tem de virgine, o mare parte au raspuns ca din cauza atasamentului pe care acestea il dezvolta. Unele dintre ele fac sex pentru prima oara doar pentru a avea parte de „o mica experienta”. Problema in aceste situatii este ca incearca mult prea devreme, chiar inainte de a aparea dorinta de a infaptui actul sexual. Ajung astfel sa aiba o relatie sexuala care nu are nici un sens pentru ele si care a fost o urmare a unei curiozitati sau a ironiei colegilor.

De aceea incearca, de teama sa nu fie considerate proaste sau frigide chiar daca nu exista dorinta. Cu toate acestea sentimentul de daruire exista la fel ca odinioara. Si tanara, parasita de baiatul fata de care nu are nici un sentiment si nici un angajament sufera prima depresie. Ea se temea sa nu fie frigida si acum teama i s-a confirmat, sau cel putin asa gandeste ea. Gresit insa, pentru ca nu a avut rabdare sa i se dezvolte dorinta. Concluzia este ca atunci cand simti dorinta de a face sex cu cineva si il cunosti suficient de bine pe barbatul caruia vrei sa te dai, acela este momentul potrivit. Altfel asteapta, merita sa astepti decat sa ai o viata sexuala de cosmar.