Diverse

Violenta

In familiile din Romania o sa intalnim toate formele de violenta: fizica, verbala si sexuala. Cearta intra si ea in discutie atunci cand apar reprosuri, acuzatii, invinuiri. dac anu puteti sa ii puneti punct cereti ajutor, sunati la 112 – numar ugente politie.
Exista in viata riscul de a da peste cine nu trebuie, si acea persoana se dovedeste a fi una violenta. Are un comportamentul agresiv fata de dvs, comportament determinat cel mai adesea, in urma unor frustrari.

Actele de violenta va vizeaza cateodata pe dvs sau pe membri ai familiei dvs. Traim intr-o era ce nu permite maltratarea femeii si nimic din aceasta lume nu are de ce sa va considere o victima si nimeni nu are dreptul sa va considere vinovata si sa va loveasca. Nu meritati sa duceti o viata de continua tensiune. In urma acestor batai veti ajunge sa credeti ca nu insemnati nimic pentru nimeni, in caz contrar cineva v-ar ajuta. Ei bine, acest lucru incercam sa il facem noi.

Este suficient sa ne spuneti povestea dvs pentru a incerca sa va oferim atat sfaturi cat si protectie. Nu poti sa accepti sa fii fizic calcata in picioare pentru ca nu esti pe placul unui om.

Au fost cazuri in care femeile au pierdut sarcina din cauza loviturilor!!!! Si daca sunteti din acele persoane care mai cred ca din iubire sunt lovite si ca in final barbatul se va schimba trebuie sa va spunem ca sperati degeaba. Refuzati o relatie cu un astfel de om!

Puteti fi iubita si puteti iubi pe cineva care va merita. In familiile din Romania o sa intalnim toate formele de violenta: fizica, verbala si sexuala. Cearta intra si ea in discutie atunci cand apar reprosuri, acuzatii, invinuiri. Data viitoare cand treceti printr-o situatie din cele mentionate mai sus, sunati de urgenta la 112, numarul de telefon de la politie- urgente.

Sa va asteptati sa se nasca discutii dupa ce pleaca ei, dar cel putin nu va va mai lovi. In plus daca sunteti casatoriti apelati la un avocat.

O sa redau exact o fraza pe care a spus-o in timpul interviului despre divort o femeie ce a suferit foarte mult: „SI RIPOSTATI: BATETI-VA CA CHIORII, DAR AVETI GRIJA, DATI MAI TARE: VA PRINDE FRICA SI NU VA MAI RIDICA MANA. SI DACA EL VA PREVINE ASUPRA PALMEI CARE VA URMA, TU NU ASTEPTA SA RIDICE PALMA: IA TIGAIA SI CROIESTE-L, SI DA-I SI DA-I SI DA-I…” Nu dorim sa va spunem ca solutia la violenta este tot violenta ci ca este important „sa va aparati”!