Fashion

Verdele crud, Greenery: Culoarea anului 2017

imprimeuri florale

Rochiile în nuanțe de verde oferă o notă de prospețime aspectului tău vestimentar. Verdele Greenery este culoarea acestui an, a fost hotărâtă de Institutul Pantone, iar prin alegerea ei vei da un refresh ținutelor tale.

E vremea să te simți bine, să te împrospătezi din cap până-n picioare!

Cu puțină ambiție și deschidere spre nou poți scăpa de starea de plictiseală, poți simți energia prin reconectarea cu natura. Este foarte simplu! Alege natura, alege tonurile îndrăznețe de verde, asta e tot ce-ți trebuie! Verdele relaxează, calmează, îți trezește dorința de a lua o gură de aer proaspăt. Verdele este asociat cu natura, cu plantele aromatice, cu primăvara, cu smaraldul și nuanța pietrei de jad – ce are un luciu discret de un verde deosebit, care te menține tânără și frumoasă și care potrivit medicinei tradiționale chineze îți aduce longevitate, bucurie, o stare interioară bună, te protejează împotriva relelor.

Rochiile în nuanțe de verde crud sunt o încântare pentru această primăvară. Stilul și culoarea acestor produse vestimentare au rolul de a accentua silueta și de a exemplifica gustul designerului care le-a creat. Imprimeurile florale sunt în tendințele modei din acest an, dar și combinațiile de verde cu alb inspirate din natură sunt în trend. Verdele iuni este elegant și plăcut ochiului, exprimă prospețime și se potrivește perfect pentru orice produs de îmbrăcăminte sau accesoriu asortat la acesta, la: rochii, fuste, pantaloni, jeanși, jachete, pulovere, pantofi, sandale, balerini, eșarfe, genți, coliere, brățări, pandative, inele, ochelari, pălării, etc.

verde crud

Verdele crud cu o ușoară tentă de galben sau nuanța verdelui de mentă proaspătă este alegerea perfectă în acest an deoarece induce o stare de energie, de reconectare cu natura. Culoarea verde simbolizează prosperitatea și este recomandată persoanelor care doresc să se concentreze mai bine pe anumite lucruri, să scape de emoțiile negative, să-și evalueze șansele în ceea ce doresc să realizeze, pentru a fi pozitive și relaxate, spre a obține rezultatele dorite, favorabile fiecărei situații în parte. Persoanele care se îmbracă în verde au un aer misterios, par secretoase, creează impresia că trăiesc în propria lume, dar sunt în general optimiste, pline de energie și prietenoase.

Clienții interesați de astfel de produse vestimentare dar și de articole de încălțăminte, de marochinărie, cosmetice, accesorii, bijuterii și altele au și varianta în limba germană: https://www.stylishcircle.de sau aici, în limba engleză.

Alte nuanțe de culori nominalizate în acest an și care au rivalizat cu verdele Greenery sunt: bleu pastelat, portocaliu aprins, hazelnut, bej roz pudrat, verde kaki, lapis blue, albastru deschis, pink yarrow și galben canar. Țesăturile naturale în culori pastelate sunt alegerea perfectă pentru articolele tale vestimentare, sunt materialele preferate ale oricărei persoane care vrea să se simtă confortabil. Pe site-ul StylishCircle poți găsi multe surprize și informații interesante, diferite produse deosebite, moderne, dar și astfel de nuanțe la rochii care îți pot oferi oportunitatea de a-ți crea un look modern în acest an. Magazinul oferă posibilitatea de a achiziționa produsele în forma lor originală, ele fiind expediate fără a fi utilizate sau deteriorate.