Afaceri

Studii de caz si SEO

Studii de caz
Studiile de caz va demonstreaza expertiza si construiti o autoritate. Acest tip de continut ofera cititorilor experiente de prima mana, o poveste si date practice. Studiile de caz se pot sa fie o teorie sau sa ilustreze modul in care ati gasit o solutie la o problema. Cea mai buna parte a studiilor de caz este ca aveti date de prima mana cu toate dovezile care le sustin.

Optimizati continutul dvs. si cresteti rata clicurilor

Continutul pe termen lung, continuu si verde, va ajunge la partea de sus a rezultatelor cautarii pentru mai multe cuvinte cheie daca este optimizat corect. Incarcati articolul dvs. cu multe cuvinte cheie LSI pentru a imbunatati frazele cheie pentru care doriti sa fie gasit  site-ul dvs.

De asemenea, puteti structura articolul dvs. mai probabil sa apara pentru pozitia zero prin incorporarea etichetelor si formatelor de lista. Postati intrebarile cele mai frecvente ale potentialilor oameni interesati de articolul dvs sau de site si etichetati- le ca titluri.

Etichetati raspunsurile ca si titluri sau utilizati un format de lista daca este mai potrivit si mai usor de citit pentru utilizator. Nu exista nicio garantie ca Google va va selecta fragmentul pentru pozitia zero, dar daca folositi criteriile pentru a fi eligibil pentru fragmentul recomandat, cel putin va face ca pagina dvs. sa fie candidata pentru selectare.