Afaceri

Numarul crescut al accidentelor auto se reflecta in pretul politelor

In fiecare an toti posesorii auto se confrunta cu o crestere a politelor rca cat si casco. Aceste companii de asigurari isi schimba in fiecare trimestru tarifele pentru asigurari insa acest lucru este datorat faptului ca in ultimii ani au crescut numarul accidentelor iar acest lucru ii face pe asiguratorii sa creasca preturile pentru a putea face fata platii daunelor.

Pentru cei mai multi dintre romanii acestia au inceput sa aleaga brokeri de asigurari online. Aici gasesc asigurari online la preturi mici datorita comisionului foarte mic perceput de catre brokeri online. Aceste cresterii nu ar mai fi posibile daca soferii ar fi mult mai atenti si nu ar mai exista accidente foarte multe.

Aceste accidente duc la cresterea pretului pentru asigurare insa cei care le cauzeaza conform unor noi reglementari facute de catre companiile de asigurari vor plati mult mai mult pentru asigurarea auto.

Asigurarea auto in cazul in care soferul a fost implicat in doua accidente care au fost cauzate de catre el, acesta va plati la asigurarea s-a cu peste 80 % mai mult decat inainte. Daca numarul de accidente implicate creste pretul asigurarii auto poate ajunge la 200% fata de cel normal.