Diverse

Siguranta spatiilor comerciale si administrative

Amplasarea unui sistem de protectie in spatiile comerciale sau de vânzare cu amănuntul, care sa fie accesibil şi uşor de utilizat, dar cel mai important: sa ofere protectie antiefractie si impotriva vandalismului, este un considerent primordial pentru proprietari.

Sistemele de grilaje metalice sunt o soluţie ideală în acest caz, fiind disponibile fie cu funcţionare automată sau manuală, plus ca ofera o protecţie solidă cuplata cu un finisaj atractiv in culori diferite.

Proiectate şi construite la cerinţele specifice ale titularului clădirilor, sistemele de grilaje metalice prezintă următoarele calităţi:

– Fabricate din otel galvanizat, sunt foarte reziste si durabile in timp
– Exista posibilitatea alegerii intre actionarea automată sau manuală,
– Sunt rezistente la foc si fortari bruste
– Puteti alege intre o multe de culori disponibile,
– Sunt fabricate in conformitate cu toate reglementările corespunzătoare CE.
– sistemele de grilaje metalice sunt robuste şi, prin urmare, sunt capabile să reziste la utilizarea de înaltă frecvenţă şi de condiţiile locale meteorologice nefavorabile.

Actionarea sistemelor de grilaje metalice poate fi automată sau manuală. Pentru operarea automată, există o varietate de opţiuni disponibile, inclusiv buton, telecomanda, senzor de mişcare, bucla de inducţie şi fotocelula electrica.

În comparaţie cu alte sisteme de securitate de pe piaţă, sistemele de grilaje metalice se incadreaza în intervalul de preţ mediu şi necesită minim de întreţinere pe durata de viata a acestora.

In functie de tipul lamelei sistemului de grilaje metalice veti avea un anumit grad de vizibilitate in interiorul magazinului. De exemplu, sistemul de grilaje metalice cu lamela plina nu permite nici un fel de vizibilitate in interior, pe cand sistemele de grilaje metalice cu lamela din bare tubulare sau din bare ondulate, permite trecerea luminii si o buna vizibilitate in interior, in pozitia inchis.

Recomandam cu tarie sistemele de Grilaje pentru siguranta maxima a cladirii!

Pe langa sistemele de grilaje metalice, ati putea instala un sistem de alarma, camere video, si de ce nu, ati putea contracta un societate de agenti de paza si protectie.