Beauty

Sexul este bun

Adam si Eva par niste pacatosi atunci cand sunt alungati din Gradinile Edenului pentru ca au avut relatii sexuale. Cu 1500 de ani in urma principiul cum ca sexul este rau a pus stapanire peste societatile occidentale.
Adam si Eva par niste pacatosi atunci cand sunt alungati din Gradinile Edenului pentru ca au avut relatii sexuale. Cu 1500 de ani in urma principiul cum ca sexul este rau a pus stapanire peste societatile occidentale.

Scolile, chiar si astazi, au hotarat as nu se implice in probleme legate de sex. Versiunea oficiala este ca organele sexuale nu au fost descoperite, asa ca de ce sa le dam copiilor idei. Daca revenim la realitatea ce ne inconjura putem vedea clar ca un tanar licean stie mult mai multe despre orgasm decat profesorul lui. In SUA – natiunea cea mai libera a omenirii- un barbat poate fi condamnat cu pana la 20 de ani de inchisoare daca a facut sex cu o femeie casatorita ce a fost de acord (adulter) sau pentru ca a facut sex cu o femeie necasatorita care si ea a fost de acord (concubinaj).

Aceeasi pedeapsa o primeste daca detine imagini cu alte persoane dezbracate sau angrenate intr-un act sexual (pornografie). In SUA si Romania pentru un violator pedeapsa maxima de inchisoare este de 16 ani. Renuntand la informatiile statistice, barbatii sunt toti la fel cand este vorba de sex. In primul rand daca NU VREI, tu ca femeie, sa faci sex cu ei te considera mironosita si se uita pe sub ochelari la tine, spunandu-ti sa te maturizezi. De obicei nu apuci sa te mai vezi a doua oara cu ei.

Pe de alta parte daca te culci cu el atunci cand vrea, de obicei dupa prima intalnire, te considera o dezmatata si daca te vezi cu el a doua oara va fi doar pentru sex. Nu dai nici o sansa relatiei pentru ca el este interesat doar de trupul tau.

„A fost minunat …, dar nu vrem sa luam in serios, nu-i asa?” Nu stiu cum este pentru altele dar eu am nevoie de sex, am nevoie sa fac dragoste si in acelasi timp aceasta a devenit cea mai mare problema din viata mea. In orice caz atitudinea barbat/femeie fata de sex este una total diferita. Barbatii incep sa se masturbeze de la varste destul de fragede, probabil si pentru ca organele lor genitale au o pozitie mai evidenta. Aproape toti barbatii pot sa aiba un orgasm la 15 ani.

Pentru o femeie, organele genitale nu sunt la vedere. Vaginul si clitorisul sunt practic „ascunse vederii”. In schimb femeia descopera alte parti sexy ale corpului ei: sanii. Se cunoste faptul ca unei femei ii place mult mai mult sa se atinga decat unui barbat. Acest fapt duc la dezvoltarea unei cunaosteri mai complete, globale a corpului, fata de barbat ce se axeaza doar pe zona genitala. De aceea atunci cand incerca sa atraga pe cineva, femeile se folosesc de fiecare particica a copului lor.

Tot la barbati, in jurul varstei de 15 ani testosteronul determina deschiderea porilor si aparitia parului. De acum, 5 minute pe zi vor petrece pentru a se barbieri. Tot la 15 ani pentru tanara femeie incepe chinul menstruatiei lunare. „Daca privesti cat de diferiti corporal sunt tineri de aceeasi varsta, realizezi imediat care sunt „mai pregatiti” pentru inceperea vietii sexuale.

La nivelul speciei, ciclul menstrual si ejacularea nocturna sunt semnele ca reproducerea poate incepe. Emotional si social, viata sexuala poate incepe atunci cand ai puterea sa-ti asumi responsabilitatea bucuriei pe care o traiesti. Fara a te mai ascunde atunci cand esti intrebat.”