Fashion

Rochia de mireasa in functie de sezon

Culoarea rochiei de mireasa nu ar trebui sa fie întotdeauna alba. Exista o mare varietate de nuante frumoase de fildes care sunt potrivite, de asemenea. Cel mai important lucru in rochia de mireasa este ca acesta sa fie in mod special buna pentru tine, asa ca încercati fiecare rochie, indiferent de culoare.

Daca aveti de gand sa purtati bijuterii la nunta dumneavoastra incercati sa le asortati rochia. Bijuteriile trebuie sa corespunda cu rochia. Daca doriti ca nunta dvs sa fie de moda veche, alegeti o culoare de rochie de nunta fildesului sau alba. Culorile pastelate sunt pentru miresele care se casatoresc pentru a doua oara.

Tesatura rochiei de mireasa, de obicei, variaza in functie de anotimp, toamna sau iarna. Pentru o rochie de mireasa in aceasta perioada a anului, de obicei, alegeti materiale grele, cum ar fi satin, catifea sau dantela.

Nunta de primavara sau de vara e mai usoara. In sezonul cald pentru rochia de mireasa alege materiale usoare, cum ar fi sifon, satin deshis, dantela sau lenjerie luminoasa. O sa aveti oricum probleme cu soarele si caldura, dar ganditi-va sa va casatoriti vara intr-o rochie care atrage soarele.

Rochia de mireasa alba este neutra. Simbolismul acestei culori este puritatea si inocenta, astfel rochia miresei de nunta este in mod traditional alba. Rochia de mireasa albastra reflecta calmul si satisfactia. Pe masura ce oamenii spun acest lucru este o culoarea de fidelitate.