Sanatate

Rezolvari rapide pentru probleme de sezon

Pentru transpiratia excesiva la nivelul picioarelor, va recomand baile cu bicarbonat. Se pune o lingura de bicarbonat de sodiu la un litru de apa. Se efectueaza cate o baie locala in fiecare seara, inainte de culcare. Tratamentul se aplica zece zile consecutiv.

Contra negilor. Se aplica direct pe excrescenta un pansament inmuiat in albus de ou, care se mentine de seara pana dimineata. Tratamentul acesta dureaza trei saptamani. Cu putina rabdare, veti scapa garantat de inesteticele protuberante.

Pentru calcaiele crapate. Se face o baie fierbinte de picioare timp de 15-20 de minute, apoi se picura tinctura de propolis direct pe crapaturi. Tratamentul dureaza timp de trei-cinci zile consecutiv. Tinctura poate provoca la inceput usturimi, dar se potolesc in scurt timp.

In caz de spasmofilie agravata de canicula. Se cerne o cantitate mai mare de tarate de grau. Dimineata, inainte sau dupa masa, se face un amestec din patru linguri de tarate la o cana cu lapte dulce sau iaurt, dupa cum preferati. Adaugati dupa gust miere si cateva stafide. Consumati intreaga cantitate imediat. Repetati si seara. Cura dureaza o luna si se poate relua in caz ca simptomele reapar.