Diverse

Restaurantul de nunta – cum alegi locatia perfecta

Unul dintre cele mai importante momente in viata unui cuplu este ziua nunti. Dar pana in momentul acela, stresul pentru ca totul sa iasa perfect si alegerea unui restaurant nunta, le da batai de cap viitorilor miri.

Sibiul este un oras minunat, care se remarca prin arta, cultura si evenimentele organizate anual aici. Pe langa toate acestea orasul pune la dispozitia celor care vor sa se casatoaresaca o mutime de restaurante care mai de care mai frumoase si mai elegante. Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a va alege locatia perfecta este sa accesati paginile de internet, sa va faceti o idee despre restaurante si apoi sa mergeti sa le vizitati.

La prima vedere acest lucru pare destul de simplu, dar exista o multime de factori care va pot strica buna dispozitie, atunci cand va alegeti locatia pentru ceremonie. Un prim impediment ar fi faptul ca restaurantul nu este liber in data in care dumneavoastra va doriti sa organizati nunta. Ceea ce este important de retinut aici, e faptul ca rezervarile si cautarea unei locatii pentru nunta trebuie facute cu cel putin 1 an inainte de eveniment, pentru a fi siguri ca veti avea locatia pe care o doriti.

Odata ce a-ti gasit locatia, trebuie stabilite anumite detalii:

1. Meniul – este bine sa intrebati care sunt specialitatile si variantele de meniu ale unui restaurant in Sibiu.

Stabilirea unui meniu este importanta. Trebuie sa stiti ceea ce se va servi si nu va doriti sa aveti parte de surprize in ziua nuntii. Intrebati daca alcoolul este inclus in meniu, daca restaurantul se ocupa de tort, etc. Toate detaliile sunt importante si nu trebuie omise.

2. Aranjarea meselor – in general pe mese se pun flori, fructe, bautura, sucuri, apa, etc. Toate acestea trebuie stabilite cu cei de la restaurant.

3. Muzica – un restaurant pentru nunta poate avea si un contract cu o anumita formatie. Daca va doriti sa aduceti un anumit tip de muzica trebuie sa intrebati care este procedura.

4. Alegerea culorilor – daca nunta dumneavoastra are o tema, este important ca fetele de masa, scaunele sa fie in ton cu tema nuntii.

5. Servirea – daca aveti un numar mare de invitati veti avea nevoie de mai multi chelneri. Trebuie sa stiti daca restaurantul dispune de numarul de angajati necesar pentru ca servirea sa fie impecabila.

Alegerea unui restaurant nunta si stabilirea tuturor detaliilor, este de cele mai multe ori decizie destul de dificila, dar daca nu lasati totul pe ultimul moment, veti gasi cu siguranta un local care sa va ofere tot ceea ce este necesar pentru ca nunta dumneavoastra sa fie una reusita.