Timp Liber

Praga, atractia principala a Cehiei

Nu stiti inca ce destinatie sa alegeti pentru o calatorie romantica si odihnitoare? Sfatul nostru este sa optati pentru Cehia, cu siguranta o sa primiti ce este mai bun si veti putea sa uitati de problemele si o sa scapati de stres.

Utilitati despre Cehia

Cehia este o tara minunata, care se afla in Europa Centrala si astfel foarte multi turisti decid sa o viziteze si nu numai in sezonul estival. Multumita faptului ca exista in aceasta tara nenumarate posibilitati de a petrece timpul liber, merita sa organizati mai multe excursii in Cehia. Ca sa descoperiti istoria si cultura acestei tari pot sa va fie de ajutor ghidurile, dar si localnicii, care sunt foarte prietenosi daca o sa vorbiti cu ei politicos. Ceea ce trebuie sa stiti este ca o sa va descurcati mai putin cu engleza, deci este recomandat sa invatati cateva cuvinte in limba ceha. Orasul in care neaparat trebuie sa ajungeti este Praga, capitala tarii.

Despre frumusetiile Pragai

Praga este un oras plin cu atractii turistice si ofera foarte multe posibilitati pentru petrecerea timpului liber. Este supranumit si „Orasul de Aur”, iar din numele aceasta puteti sa stiti ca cu siguranta nu o sa va plictisiti in acest oras. In primul rand veti putea sa admirati cladirile care parca decoreaza strazile, deoarece veti putea sa recunoasteti mai multe stiluri de arhitectura. Veti avea ocazia sa luati masa in localuri prietenoase si frumoase, pecum si sa faceti cumparaturi la preturi avantajoase. Veti putea si sa admirati atractiile orasului, printre care se incadreaza urmatoarele:

  • Gradina zoologica
  • Ceasul Astronomic
  • Podul Carol
  • Bisericile in stil gotic