Afaceri

Piata turistica din Romania

InfoTravelRomania.ro – prezinta piata turistica din Romania. Site de promovare si informare turistica ce isi propune sa fie cea mai buna si corecta sursa de informatie turistica.Baza de date dinamica actualizabila zilnic cu cele mai noi informatii.
Se adreseaza deopotriva publicului larg interesat de informatii turistice sau sa-si petreaca in mod placut vacantele si week-end-ul,cat si celor peste 110.000 de lucratori din domeniul turismului romanesc:companii hoteliere,agentii de turism,companii de transport,asociatii profesionale, centre de informare turistica,birouri de turism,prestatori si furnizori de servicii turistice.
Vom incerca sa aducem cat mai multe informatii legate de aceasta industrie alba numita simplu : turism.Actualizarea informatiilor se va face zilnic.In acest sens va rugam sa ne transmiteti pe e-mail eventualele schimbari in compania dumneavoastra.

——————————————————————————–

Media Web Design este o companie romaneasca , care a realizat singurul web site turistic complet – din Romania,pentru a oferi potentialului utlizator orice informatie turistica si promova oferte de turism.

Prezinta piata turistica din Romania asa cum este ea ..in continua miscare.

Se adreseaza deopotriva publicului larg interesat de informatii turistice sau sa-si petreaca in mod placut vacantele si week-end-ul,cat si celor peste 110.000 de lucratori din domeniul turismului romanesc: companii hoteliere , agentii de turism , de transport , asociatii profesionale , prestatori si furnizori de servicii turistice.

Vom incerca sa aducem cat mai multe informatii legate de aceasta industrie alba numita simplu : turism.
Actualizarea informatiilor se va face zilnic

Scopul nostru este de a dezvolta piata turistica si mediul de afaceri din Romania ,de a oferi oricarui utilizator posibilitatea de a gasi o informatie utila din cat mai multe „nise” ale turismului romanesc.

Inca din 1996 se vorbea la primele targuri de turism, de creearea unui centru de informare turistica in Bucuresti
acum cu ajutorul tehnologiei moderne el exista pe internet si se poate imbina perfect cu oferte ale prestatorilor si furnizorilor de servicii turistice.

Companiile si operatorii din turism au posibilitatea de a-si pune in valoare produsele si a le prezenta direct potentialilor clienti care sunt vizitatorii site-ului.

In acelasi timp,site-ul include peste 1.500 agentii turism, 2.000 de fotografii, 600 de linkuri utile si 2.000 adrese de e-mail.

Motto:” Unde informatia conteaza „