Diverse

Perma Zyme 11X – tehnologia de stabilizare enzimatica propusa de American Roads

Enzimele reprezinta un factor catalitic si organic, care accelereaza un proces chimic. Sunt deseori folosite in industria agricola, fiind dovedit stiintific ca ajuta la stabilizarea anumitor tipuri de sol. Astfel, reactia enzimelor la structura diverselor formatiuni de pamant elibereaza un anumit tip de nutrienti, ce sunt asimilati in subtraturi, oferind calitate si stabilitate.

Avand in vedere impactul ridicat al nivelului de factori organici din sol, enzimele au devenit un instrument chimic util si in domeniul infrastructurii. Rolul lor este acela de a intari particulele de pamant si de a le apropia, astfel incat densitatea solului sa reduca absorbtia de apa si sa capete o structura compacta. Deoarece reprezinta o alternativa prietenoasa cu mediul, dar in acelasi timp eficienta si rapida in comparatie cu vechile metode costisitoare si dificile, diversi producatori au investit in dezvoltarea unor formule enzimatice la standarde inalte.

Asadar, acestia ofera celor din industria drumurilor solutia propice unor proiecte reusite, de lunga durata.

Cel mai cunoscut produs pe baza de enzime, folosit pentru a stabiliza diverse variatiuni de sol este PERMA – ZYME 11X, acesta fiind alegerea agentilor responsabili de infrastructura la nivel mondial. Este renumit pentru rezultatele foarte calitative, indiferent daca vorbim despre conditii propice sau despre un mediu dificil pentru construirea de drumuri moderne. Se diferentiaza de majoritatea produselor de pe piata de nisa prin suprafete durabile si prin modul in care avantajeaza ecosistemul, fara sa provoace daune sau poluare.

In prezent, firme precum American Roads ofera executie rapida de drumuri si in Romania, indiferent despre ce zona este vorba. Specialistii vorbesc despre PERMA -ZYME 11X ca despre un concept 100% natural, care inoveaza nu doar ideea de industrie eco-friendly, dar si de o infrastructura executata la cel mai inalt nivel de profesionalism si de calitate.

In ce consta intreg procesul de stabilizare a solului?

Am explicat deja factorii care vorbesc despre beneficiile acestui produs pe baza de enzime. Pentru a elucida intregul procedeu, specialistii de la American Roads confirma trei faze de pregatire a solului pentru construirea de drumuri. Astfel, o echipa de experti intervine la fata locului si stabileste nivelul optim de umiditate necesar pentru a se efectua stabilizarea completa. De asemenea, totul se stabileste in raport cu umiditatea naturala a solului din teritoriu, urmand ca in functie de aceste rezultate sa se pregateasca un amestec de PERMA – ZYME 11X/mp cu apa si sa se demareze procedeul necesar.

A doua etapa prevede stabilizarea solului, fiecare pas fiind atent observat de persoanele calificate, astfel incat rezultatul sa fie unul cat mai calitativ. In ultima instanta se apeleaza la compactare, care se efectueaza cu ajutorul unor vehicule grele de peste 16 tone, ce niveleaza si amenajeaza solul.

Prin urmare, Romaniei i se ofera oportunitatea de a-si alinia proiectele de infrastructura la nivel european prin adoptarea unor metode deja raspandite in Occident. American Roads este o firma care inoveaza acest concept in tara noastra prin lansarea la nivel local al cunoscutului produs inovator pe baza de enzime, cunoscut sub denumirea de PERMA – ZYME 11X.