Afaceri

Nu gasiti solutii pentru imprimanta de la birou?

Nu de putine ori, cele mai mari frustrari le avem la locul de munca datorita unei lipse de comunicari eficiente – de aceea, se creeaza intarzieri, procesele sunt mai putin eficiente si pot sa apara neconcordante. In acelasi fel, putem spune ca lipsa unor consumabile (in orice domeniu) determina efecte asemanatoare – unele dintre cele mai sensibile echipamente ce necesita in mod constant componente si materiale care sa le asigure functionarea sunt imprimantele. Acestea trebuie inspectate la anumite intervale, pentru a ne asigura ca totul este la nivelul normal. Este foarte deranjant ca datorita unor simple consumabile de imprimanta precum cele de aici sa se intarzie predarea unor materiale, sa se modifice anumite criterii sau sa fie necesara apelarea la institutii sau firme private pentru promovarea unor activitati sau promotii.

Astfel, cumpararea din timp sau reincarcarea unor asemenea cartuse de imprimanta – fie ca vorbim de imprimante monocrom, de multifunctionale, copiatoare, imprimante de tip inkjet sau lase, este esentiala. In timp ce unii prefera achizitia de produse de la mari companii (tot aceleasi care au produs respectivele echipamente de birou) – gen Lexmark, hp compaq, Xerox, Samsung, se observa o tot mai mare orientare spre produsele aftermarket. Acestea, fiind disponibile la un pret mai mic, atrag foarte multi clienti. Performanta este asemanatoare, iar detaliile pot fi observate doar de catre un ochi expert, in marea majoritate a cazurilor. Desigur, nu pot fi facute clasificari, fara o testare corecta prealabila, fara a opera comparativ respectivele produse. In timp, veti observa ce se potriveste mai bine domeniului de activitate si veti alege solutiile care va avantajeaza, atat pe termen lung cat si scurt.

In alte situatii, s-ar putea sa fie necesara achizitia unor seturi noi complete, de tipul kit drum & developer, din magazinele specializate ce comercializeaza consumabile de imprimanta de import. Alteori, incercarea unor solutii de cartuse remanufacturate s-ar putea sa va avantajeze. Din nou, dupa cum spuneam, conteaza destinatia materialelor printate, tipul acestora, volumul de lucru – factori care impreuna pot sa va ajute in a lua aceasta decizie.

Pentru cele mai bune alegeri, consultati ofertele in prealabil, comparand variantele si incercand mai multe surse. Dati imprimantei dumnevoastra ce merita, cum merita!