Cugetari

Motivatia este succesul?

Unii oameni spun ca motivatia este literalmente singurul lucru pe care trebuie sa-l faci cu succes. Ei spun ca este elementul crucial in stabilirea si atingerea obiectivelor. Dar este adevarat? O multime de continut este produs online, care are scopul de a va motiva si a va deplasa intr-o actiune masiva in speranta ca veti reusi in final.

In timp ce cred ca intentiile din spatele acestor afirmatii sunt nobile, majoritatea oamenilor inteleg gresit modul in care functioneaza motivatia. Mai important, ei sunt total constienti de factorul real determinant al succesului unui individ.

Permiteti-mi sa incep prin a descoperi un mit colosal despre motivatie: Motivatia este egala cu succesul. Nu este adevarat. Iata adevarul: Motivatia nu reprezinta un succes pentru tine. Singurul lucru care va echivaleaza succesul este voi si modul in care va dezvoltati si rearanjati mintea.

Puteti petrece cat timp doriti, vizionati, urmariti si investiti banii pe cursuri sau seminarii motivationale, dar nu exista nici o garantie ca viata voastra se va transforma. Este o linie de marketing excelenta, dar cu siguranta nu functioneaza succesul.

Da, guru-ul tau stie cum sa apese butoanele corecte. De fiecare data cand vorbeste si impartaseste o poveste de carpe pentru bogatii, simti ca te ridici din acea groapa de disperare care ameninta chiar existenta ta. Cu toate acestea, doar scrierea acelor obiective sau succesul vizual nu este modul in care rezultatele sunt create in viata ta. Daca ati fost un student avid de dezvoltare personala, acest lucru a inceput probabil sa se scufunde.