Sanatate

Metode eficiente pentru a scapa de frica – I

1. Jurnalul de frici

Scrieti toate temerile pe care le aveti, mari sau mici. Contrar opiniei „dimensiunea nu conteaza”. Creierul tau functioneaza la fel cu toate tipurile de frici. Cheia este sa recunoasteti frica si sa o scoateti in evidenta.  Spuneti de ce va este frica, dar analizati foarte bine acest aspect.

2. Prioritizeaza-ti fricile

Imi clasific apoi fricile de la cea mai mare la cea mai mica in ceea ce priveste cat de des ma gandesc la aceasta frica si / sau cat de mult imi perturba viata. Puteti gasi unele temeri care se combina intr-o categorie mai larga si este in regula – vom ajunge la asta. Deci, deocamdata identificati-va cea mai mare frica.

3. Sprijina-ti credinta in tine

Nu vreau sa spun doar „credeti in voi insiva”. Ceea ce vreau sa spun este sa construiti un sisteme de sprijin care sa va sprijine credinta in voi, astfel incat, atunci cand incepeti sa luati masuri, sistemele dvs. de sprijin vor consolida acele noi experiente si vor forma mai profund, mai mult convingeri semnificative si de durata in tine.

Acest lucru se poate materializa prin crearea unei liste de afirmatii pe care le spuneti in fiecare dimineata sau o meditatie. Oricare ar fi, trebuie sa va inaltati si sa va imbarbatati pentru a va cuceri obiectivele.