Relatii

Iubirea este euforica?

Iubirea ma implineste. Am gasit ceea ce am cautat atatia ani. Singuratatea din inima mea s-a umplut de iubire. Traiesc pentru barbatul meu. Nici nu vreau sa ma mai gandesc cum este viata fara iubire. Nu e nimic mai important in viata decat dragostea..
Iubirea nu apare mereu in viata noastra mereu cu aceeasi forta, dar este un izvor ce nu va seca niciodata. Capacitatea de a-l iubi pe celalalt face parte dintr-un tot in care importanta e stima de sine, increderea in fortele proprii, dorinta de a trai si de a aprecia oamenii din jur. Sa ne indragostim pare un proces automat, dar nu este asa.

Aparitia sentimentului de iubire este dependenta de deschiderea pe care o avem pentru o noua relatie si de modul in care ne vedem pe noi. Iubirea inseamna renuntarea la mecanismele de aparare si marturisirea sentimentelor. Daca ne asteptam ca iubirea sa apara atunci cand intalnim pe cineva o sa ne dam seama ca relatia se distruge suficient de repede.

Daca ne gandim ca iubirea apare doar la intalnirea persoanei iubite vedem totul ca un transfer de la ea spre noi si invers. Si lucurile daca nu merg cum vrem, din nou ne pierdem increderea in noi. Nevoia de a iubi si de a fi iubit este fundamentala, asemanatoare cu nevoia de a fi recunoscut. Dar nu trebuie sa exageram. „Iubirea ma implineste. Am gasit ceea ce am cautat atatia ani.

Singuratatea din inima mea s-a umplut de iubire. Traiesc pentru barbatul meu. Nici nu vreau sa ma mai gandesc cum este viata fara iubire.

Nu e nimic mai important in viata decat dragostea pentru ca viata inseamna iubire.” V-ati indragostit atat de tare de cineva incat v-ati cufundat in sentimentul de iubire si nimic altceva nu mai este important in viata pentru voi? Vrei sa fii numai cu el si sa ii faci toate placerile?

Poate nu esti constienta, dar ceea ce simti a depasit sentimentul de iubire pentru cineva si se numeste a-ti pune viata ta mai prejos de a lui. Daca intr-o zi el o sa iti intoarca spatele acest lucru va deveni o amenintare pentru tine.