Evenimente

Îndulcirea invitaților la nuntă cu un candy bar

În ultimii ani, fie că vorbim de nunți, botezuri sau chiar de evenimente corporate, majoritatea organizatorilor propun existența unui candy bar pentru a întâmpina invitații cu dulciuri în regim de bufet suedez, cu decoruri uluitoare și extrem de colorate. Candy bar-ul este un colț magic care va atrage invitații prin preparatele dulci frumos decorate astfel încât să respecte tematica evenimentului.

Deși în cazul nunților există tortul miresei, ați fi surprinși cât de repede dispar preparatele din candy bar la o nunta. În cadrul oricărui eveniment fiecare mic detaliu contează, iar o zonă în care să existe o varietate de prăjituri pe placul majorității este esențială. Într-un candy bar pot fi incluse brioșe, fursecuri, tarte și tot felul de preparate care să se potrivească gusturilor alese ale invitaților dumneavoastră. De asemenea, organizatorii de evenimente plusează pe partea de decor pentru a atrage toate blițurile aparatelor asupra dulciurilor.

Candy bar înseamnă ocazia de a descoperi gusturi și preparate noi, pe placul papilelor gustative ale invitaților, dar și o formă de întâmpinare, oferind ceva care să îi îndulcească. În majoritatea cazurilor, prăjiturile de la candy bar sunt vedetele evenimentului deoarece sunt preparate deosebite, diferite de ceea ce vedeți în general în comerț, iar decorul este pur și simplu, superb. Macarons și cakepops se numără printre cele mai îndrăgite dulciuri, însă firmele de organizare evenimente personalizează fiecare comandă, astfel încât dorințele clienților să prindă contur.

Accesorii Candy Bar

Elementele de decor aduc acel factor surpriză necesar unui candy bar, însă pentru acest lucru aveți nevoie de accesorii. De aceea, ar trebui să apelați la o firmă specializată în organizarea de evenimente, pentru a avea parte de decorul mult visat. O firmă vă poate ajuta să vă transformați ideile în realitate, în timp ce dumneavoastră să vă relaxați și să vă bucurați alături de invitați. Accesoriile necesare sunt reprezentate de tacâmuri în ton cu tematica, flori, aranjamente, ba chiar și mese neconvenționale. De asemenea, adăugarea de mesaje va completa perfect decorul candy bar-ului.

Oferta Candy Bar Vasile Stan Events Planner

Avantajele unui candy bar oferit de o firmă specializată precum Vasile Stan Events Planner sunt cele legate de faptul că scăpați de stresul preparării dulciurilor, dar aveți parte și de garanția prospețimii acestora. Firma se ocupă de transportul și montarea prăjiturilor, astfel încât totul să arate impecabil. Puteți de asemenea opta ca pe lângă clasicele brioșe, mini torturi și specialități din ciocolată, să solicitați decorațiuni și aranjamente din fructe. Pentru o petrecere tematică ori un botez, decorurile realizate din fructe vor ului invitații și veți avea parte de o alternativă sănătoasă de candy bar care cu siguranță va fi pe placul tuturor.