Diverse

Gabriela Ionescu Director strategie Minardo

Calităţile unui om… Să fie mereu, în orice situaţie OM, să-şi înţeleagă propriile acţiuni (să se gândească la ele mai întâi), să-i înţeleagă pe semenii săi.
– Pentru fiecare dintre noi succesul are alta definitie. Cum ai descrie succesul tau?
Să fii acolo unde lucrurile “se intâmplă” şi să nu ratezi nici o oportunitate. Am acţionat continuu după principiul “Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă în traistă”.

– Ca sa ai o viata plina de succese trebuie sa…
Fii perseverent, deschis la nou, să înveţi continuu.

– Care sunt cele mai importante calitati pe care trebuie sa le aiba un om? Care sunt cele mai importante calitati ale tale?
Calităţile unui om… Să fie mereu, în orice situaţie OM, să-şi înţeleagă propriile acţiuni (să se gândească la ele mai întâi), să-i înţeleagă pe semenii săi. Eu am făcut mereu astfel de “exerciţii” unele reuşite, altele mai puţin reuşite. Din fiecare am învăţat câte ceva.

– Ai un model in viata care te-a motivat si te-a inspirat?
Nu am. Îmi doresc să ajung să fiu un model pentru cei din jurul meu.

– Ai o persoana pe care o admiri? Profesional, personal…?
Nu am pe cineva anume. Admir valorile umane atunci când le regăsesc în oamenii pe care îi întâlnesc atât într-un compartiment de tren, cât şi la cursurile pe care le susţin. Întâlnirea cu oamenii este mereu o provocare pentru mine.

– Daca ar fi sa fii un star, din orice alta epoca, pe cine ai alege? Si de ce.
Nu-mi doresc să fiu un star, nu ştiu pe cine aş alege. Mi-aduc aminte că în adolescenţă mi-aş fi dorit să fiu unul din personajele principale (nu cineva anume) dintr-o poveste. Mai târziu mi-am dat seama că sunt chiar personajul principal al poveştii vieţii mele, iar de acţiunile mele depinde turnura pe care o dau poveştii.

– Ai o expresie proprie pe care ceilalti au preluat-o de la tine? Daca da, care este. Daca nu, care este motto-ul tau in viata?
Motto-ul meu se leagă de activitatea profesională, dar poate fi aplicat şi în viaţa personală: “A învăţa pe cineva, înseamnă a schimba o viaţă pentru totdeauna”.