Diverse

Este Lady Gaga cea mai cautata artista pe internet?

In numai doi ani Lady Gaga a reusit sa-si castige milioane de fani, a castigat nenumarate premii, a vandut milioane de discuri si, dupa parerea revistei Time, a influentat Lumea.

Tocmai asa: revista Times a publicat un top al acelor oameni, care in diverse ramuri, au influentat Lumea, iar la categoria muzica si spectacol e tocmai ea Lady Gaga. Excesiva, exploziva, scandaloasa, dar originala, talentata pana la acel punct incat toti o imita fara sa reuseasca.

Cu siguranta redactorii revistei Time au avut motivele lor pentru a o pune pe Stefani Joanne Germanotta, nascuta acum 24 de ani din parinti palermitani, in fata celebrei Oprah Winfrey si al regizorului la premiul Oscar Kathryn Bigelow.

Ori e iubita ori e dispretuita, nu poti sa-i fi indiferent: tinutele exagerate, nuditatea expusa, videoclipurile surprinzatoare si scandaloase. Nu intamplator, multi artisti din industria pop si nu numai s-au intrecut cu ea: Beyonce (in piesa “Telephone”), dar si Britney Spears si Susan Boyle, colaborari de care se vorbeste, dar care nu s-au realizat inca.

Chiar si regizorul de calibru Quentin Tarantino s-a declarat fascinat de ea, asa de mult incat o vrea in urmatorul film.

Care vor fi efectele acestei influente al lui Lady Gaga? Nu ne ramane decat sa vedem cum va reactiona lumea.