Relatii

Dragoste cu sila nu se poate

Este ceva de preferat in loc de tot sau de nimic? El mi-a dat tot si mi-a luat tot. Recunosc, desparirea doare, doare rau de tot. Doare cat sa te scoata din ritmul normal al unei zile, dar nu este sfarsitul lumii.
Sa nu stai sa-l astepti pe Fat Frumos pentru ca nu exista, dar sunt alti mii de barbati dornici sa te cunoasca .

Chiar daca abia v-ati despartit si simtiti ca aveti sufletul calcat in picioare, inima rupta in bucatele si convingerea ca nu ma mai va iubi nimeni si nu voi mai simti asta niciodata.

Dar faptul ca am trecut peste prima desparire, peste a doua care a fost la fel de crancena, mi-a dat forta. Forta cat sa cred in mine, cat sa iubesc din nou si sa am incredere ca viata mea nu este legata de cea a unor barbati ce nu stiu sa ofere.

Cand esti tanara inveti sa faci fata despartirii mai usor si in plus, despartirea de o persoana ce te tinea pe loc nu poate fi decat benefica. Poti evolua si in cadrul unei relatii, dar asa inveti sa nu iti irosesti viata in relatii ce nu duc nicaieri.

In schimb cand ai 45 de ani, nu mai treci atat de usor peste amintirile frumoase. In aceasta situatie treci mai greu peste despartire intrucat este dificil sa-ti gasesti o noua relatie. La aceasta varsta barbatii cauta femei cu 15 ani mai tinere, pe cand tu nu poti sa accepti barbati cu 15 ani mai in varsta.

Poate chiar tu vrei sa te desparti de el, dar sa aflam cum te desparti de el fara sa ranesti? Incepe prin ai privi putin cate putin pe barbatii din jurul tau. Devino din ce in ce mai distanta cand iesiti in public si indeparteaza-te de el atunci cand faceti dragoste.

Adevarul este ca mult prea putini au curajul sa puna punct unei relatii. Amintirile comune, teama de singuratate ne aduc suferinta si ne umplu inima de regrete. O fraza pe care am auzit-o cel mai des in aceste situatii este „nu esti tu de vina, sunt eu”. In orice caz, daca ai ajuns sa te gandesti la despartire inseamna ca relatia voastra nu este cea mai potrivita .

Stim ca o sa treci printr-o perioada traumatizanta si durereoasa. Iti va scadea respectul de sine dar s-ar putea sa fie mult mai bine pentru viitorul tau. Incepe sa te gandesti la lucrurile bune din viata ta si treci cat poti de repede peste aceste momente.