Alimentatie

Dieta cu supa de varza – un efect miraculos pentru organism

Dieta cu supa de varza te ajuta sa slabesti un numar record de kilograme in doar 7 zile. Acest lucru se datoreaza fara doar si poate consumului de supa de varza. Beneficiile pe care aceasta le aduce organismului nostru sunt bine documentate de specialisti si medici. Iata cateva avantaje pe care nu le stiai:

– slabesti cu fiecare lingura de supa pe care o mananci, datorita efectului imediat al acesteia asupra proceselor care ajuta la arderea grasimilor nedorite.

– apa din supa contribuie la un tranzit intestinal mai bun si la o digestie mai usoara, ca sa nu mai vorbim ca te mentine hidratat.

– senzatia de foame va fi reprimata prin consumul de supa de varza, care funstioneaza ca un suplinitor fara calorii pentru mancarea grasa.

– este benefica pentru circulatie si functionarea inimii si acest lucru este evident din faptul ca in clinicile care se oupa cu tratarea bolilor de inima, supa de varza face cel mai adesea parte din meniul pacientilor. In plus, iti creste imunitatea, pentru ca aduce in dieta ta o cantitate mare de vitamine si minerale pe care nu le gasim in hrana noastra de zi cu zi.

– asigura o slabire rapida care se vede, deci motivatia ta va ramane tot timpul ridicata pe parcursul curei cu supa de varza.

– in combinatie cu alte legume si zarzavaturi, dar si cu putina carne de vita sau pui are un gust delicios. In plus, in dieta cu supa de varza, poti sa mamanci oricata supa vrei si chiar sa o combini cu diverse alte alimente cu valoare energetica scazuta.

One Response

  1. Ursu Tania 8 iunie 2016