Afaceri

Despre tipurile de cuple rapide in hidraulica si industria pneumatica

Astazi, tot mai multe elemente care sunt folosite in diverse industrii sunt disponibile pentru comanda si pe internet; nu doar atat, ele pot fi comparate, se pot obtine detalii tehnice complete sau manuale de instalare ori de utilizare, direct prin site-ul producatorilor sau al distribuitorilor.  Este si cazul aplicatiilor din zona hidraulica, pneumatica sau medicala.  Un segment de componente de acest tip, este cel furnizat de catre binecunoscutul producator de renume mondial  – Parker.

O gama variata de cuple rapide hidraulice si pneumatice sunt disponibile, ca parte a acestei linii ; intr-o varietate de stiluri,  precum:

– cuple rapide plastice

– cuple metalice

– cuple filetate

– cuple bradulet

– cupre rezistente la vibratii

– cuple cu blocaj impotriva deschiderii intamplatoare (accidentale)

Acestea pot fi gasite ca si dimensiuni sau marimi diverse, in cataloagele Parker sau pe site-urile magazinelor distribuitoare.  Ele pot fi folosite si conectate sub presiune. Exista 5 serii de astfel de cuple pneumatice – gama PB, PBF, PCF, PE, PEF.  Cele din gama hidraulica, se impart in patru mari segmente – cuple rapide pentru agricultura, cuple de verificare, cuple pentru presiune ridicata, cuple industriale.

Pentru mai multe detalii legate de configurarea acestor sisteme, cat si pentru consultanta sau suport tehnic in diverse zone de aplicatie, Ph Technique sta la dispozitie cu solutii adecvate, nu doar in ce priveste cuple rapide (hidraulice sau pneumatice) ci si in ceea ce inseamna  servicii de proiectare a instalatiilor de ungere, reparatii; cat si realizare furtunuri la cerere.