Afaceri

De ce sa va platiti facturile prin intermediul terminalelor de plati

Extrem de populare peste hotare, se pare ca terminalele de plati sunt tot mai prezente si in Romania, in peste 90% dintre orasele tarii existand cel putin un asemenea ansamblu. Sunt extrem de utile iar acest lucru a fost dovedit prin cifrele elaborate de specialisti la finele anului trecut, timpul mediu pe care un cetatean il pierde platind o factura scazand cu peste 50 de procente.

Privind in ansamblu, exista o tentinda de expansiune a acestei tehnologii la nivel local iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure, aparitia unui numar mai mare de terminale de plata in principalele puncte cheie ale localitatilor in care ne perindam facilitandu-ne plata facturilor.

In ceea ce priveste procentul populatiei mai putin familiarizata cu o astfel de metoda de plata, este esential sa dispara sentimentul de reticienta si sa se absoarba adevaratele avantaje ale terminalelor de plati, in randurile urmatoare fiind punctate cateva detalii fundamentale in privinta modalitatii de utilizare.

Un sistem de plata extrem de sigur

Principalul motiv pentru care dvs, un potential client al unui terminal de plati, sau persoanele care va achizitioneaza produsele si serviciile ar trebui sa foloseasca un sistem de aceasta natura este insusi siguranta care va este oferita. Dezvoltatorii terminalelor de plati implementeaza cea mai buna tehnologie de pe piata si aduc modificari constante menite sa conduca ansamblul catre o siguranta desavarsita. Nu ar trebui sa va faceti griji in privinta banilor redirectionati catre plata facturilor sau a datelor cu caracter personal, ele nu sunt oferite publicului larg si fac parte dintr-o baza de date utilizata doar de catre firmele autorizate.

Plata se efectueaza rapid, banii intra in conturile beneficiarului instant

Analizand situatia din punctul de vedere al beneficiarului serviciilor unui terminal de plata, este mai mult decat evident faptul ca acesta isi doreste sa obtina incasarile intr-un timp cat mai scurt. Acest lucru se si intampla, cele mai bune terminale de plata avand un soft prin care permite beneficiarilor sa isi incaseze sumele achitate de persoanele fizice si juridice intr-un timp foarte scurt.

n efect al acestui sistem de plati extrem de inteligent este insusi posibilitatea ca persoanele care decid achitarea unor produse sau servicii sa aibe garantia ca sumele platite ajung instant in conturile cu pricina, intarzierile de plata lipsind cu desavarsire.

Puteti plati mai multe facturi in acelasi loc

Amplasate in centrele comerciale, mall-uri, institutii publice, gari si aeroporturi, benzinarii sau chiar in statiile de metrou, terminalele de plata sunt usor de accesat si va ofera o flexibilitate sporita. Stim ca nu va doriti sa parcurgeti drumuri dese in mai multe institutii in vederea achitarii unor facturi iar un terminal de plata va ofera posibilitatea sa achitati oricate facturi doriti intr-un timp foarte scurt. Factura la gaze, la curent, la telefonul mobil sau la internet, toate pot fi platite cu ajutorul unui terminal de plati amplasat in imediata apropiere a domiciliului sau sediului firmei la care lucrati.

Ceea ce specialistii preconizau de mai multi ani pare a se intampla si in Romania, in momentul de fata existand cateva zeci de mii de terminale de plata amplasate in majoritatea oraselor importante ale tarii. Romanii nu mai sunt nevoiti sa piarda timp pretios la cozile interminabile ale principalelor centre de colectare, simpla accesare a unui terminal de plata oferindu-le prilejul de a plati rapid si sigur facturile la utilitati.