Relatii

De ce sa nu il suni pe fostul

Da, ma intalneam cu el de 2 ori pe satamana, miercurea si duminica seara, de la 9 la 11. Ma tinea in brate, faceam sex si imi spunea ca ma iubeste. De la 9 la 11. In rest nu stia ca traiesc.
Dar, nu este nimic, aveam eu grija sa ii amintesc: il sunam in continuu, verificam din 10 in 10 minute mesajele de pe telefon si ii mai trimiteam un sms.

Apoi il sunam si iar il sunam. In timpul zilei in ciuda insistentelor mele, mereu ma expedia; dar seara cand iesea cu prietenii si bea ceva mereu isi aducea aminte sa ma sune. Am crezut cu disperare ca ma iubeste, ca ma vrea, ca vom fi iar impreuna. Cam un an si jumatate. L-am lasat sa ma iubeasca 4 ore pe saptamana, sa ma alinte si sa ma ignore in rest.

A cautat o aventura, asta i-am si oferit. Incet incet el se departa de mine si relatia noastra nu exista decat in mintea mea cand ii inventam scuze pentru orice lucru pe care il facea. Un an si jumatate de cand ne-am despartit l-am iubit. El a profitat de timp ca sa gaseasca pe altcineva, o persoana tanara si draguta. Eu..am pierdut si timp si energie.

Si dupa 1 an si jumatate m-am injosit si mai mult. L-am despartit de tanara draguta. L-am despartit de ea si de inca una si de inca una. In schimb, faptul ca ii distrugeam totate relatiile nu l-a facut sa vrea sa fie cu mine. M-am comportat ca o tampita autentica pierzand o gramada + o gramada + o gramada de timp inutil, cand puteam gasi un om care sa ma iubeasca. Situatia mea era de plans. Sincer!

Am invatat lectia : daca un barbat s-a despartit de mine nu se mai intoarce inapoi. Cu timpul mi-am gasit si alte preocupari si faptul ca am inceput sa lucrez la 2 joburi m-a ajutat sa il uit incetul cu incetul. Si o noua relatie a aparut la orizont si o noua despartire dupa cateva luni. De data aceasta nu l-am sunat. Deloc. Am sunat prietenii la intamplare si le-am spus ca vreau sa vorbesc cu ei ca sa nu simt nevoia sa il mai sun pe X. Si intr-o saptamana a sunat el sa intrebe daca sunt bine.

Cu siguranta e mai intrigant faptul ca nu dai nici un telefon decat cele obsesive care ar speria pe oricine. Simtindu-mi probabil lipsa a venit la mine…sa ne impacam. Nu am reusit nici in acest caz sa fac diferenta intre un barbat caruia ii e dor doar ca sa se culce cu mine si unul care isi da seama ca a facut o greseala si vrea in mod clar sa se impace cu mine. Am crezut ca si in primul caz ca am o sansa sa fim din nou impreuna. Si am fost un cuplu, pana s-a despartit din nou de mine la ..n saptamani.

Ma intrebam zilele trecute unde s-a dus dragostea pe care o simte el pentru mine? Nu putea sa se duca la noua lui iubita. Este imposibil pentru ca pe ea o iubeste altfel decat pe mine, cu ea se simte altfel decat cu mine. Deci dragostea lui pentru mine nu se duce la alta pentru ca iubirea pe care o are pentru noua femeie este diferita.

Deci unde este? Femeile reactioneaza diferit fata de „fostul”. In unele cazuri daca relatia nu a mers si cei doi s-au despartit nu vor sa mai auda vreodata de el. Si as cita o foarte buna prietena : „pentru mine nu exista”.

Acest lucru o ajuta sa depaseasca usor momentul despartirii si sa il uite mult mai repede decat altele. Alte femei, ce se considera mult mai mature decat cele de sus incearca sa mentina o legatura de prietenie cu acestia. Contestate de grupul de prietene de mai sus, acestea par a spune: „Asta e, nu a mers cu mine, mergi si prospera in alta parte”.

Cand il iubesti si il iubesti nebuneste chiar dupa despartire incerci sa mentii relatia cu el sub orice forma in ideea ca, daca te vede cat de greu iti e fara el, o sa revina. Sau alt motiv ar fi sa il tii aproape si sa verifici in continuare toate miscarile lui. Poti sa te bucuri de aceasta prietenie pana incep discutiile legate de cealalta.

De ce este ea in bratele lui si nu tu? De ce a preferat-o pe ea in locul tau? Ce are ea mai bun? Ei bine..toate aceste intrebari pe care ti le pui inevitabil vor distruge din temelii aceasta prietenie pe care o schitezi.