Diverse

Cum se combina zodiile – II

Si probabil stiti deja ca exista patru elemente: Foc, Pamant, Aer si Apa. Ei bine, sunt, de asemenea, impartiti in ceea ce se numeste dualitati. Focul si Aerul sunt elementele „active”, care sunt mai asertive, energice si bine orientate spre actiune, in timp ce Pamantul si Apa sunt „receptive”, adica prefera, in general, sa se adapteze la emotiile si intuitia lor inainte de a-si face miscarea. Semnele surori sunt intotdeauna aceeasi dualitate.

Lucrand pentru a intelege opusul astrologic sau semnul surorii, va poate ajuta sa identificati calitatile pe care s-ar putea sa le lipseasca, pe care le-ati putea invata de la oamenii din viata voastra care le poseda, datorita plasarilor lor astrologice in acel semn. Desi adesea asociem „opusul” cu opozitia sau tensiunea, cuvantul are o aplicatie mult mai nuantata in astrologie.

Sigur, orice opozitie poate fi frustranta, provocatoare sau chiar poate duce la o multime umflaturi si dorinta de a va scoate parul (la fel ca cea mai proasta lupta pe care ati avut-o vreodata cu un frate sau BFF). Dar daca sunteti pregatit sa jucati mingea cu ea, o opozitie poate, de asemenea, pune bazele unei lucrari interioare satisfacatoare intens , a unui teren comun si a echilibrului. Cu alte cuvinte, oamenii pe care ii intalnesti si care au o mare parte din sora ta in hartile lor de nastere ar putea fi ultimul yin al yang-ului tau.

Verificati semnul surorii care se imperecheaza cu soarele sau cu semnul rasarit . Apoi, ia in considerare luna ta si, eventual, chiar toate cele sase mari (adica soarele, luna, rasaritul, Mercur, Marte si Venus). S-ar putea sa va conectati adesea cu oameni care au semnul surorii la semnul vostru in crestere (deoarece acesta va fi semnul care stapaneste casa a saptea a parteneriatului) sau Venus natal (planeta relatiilor).

Semnele surorii pentru fiecare semn zodiacal:
♈ Semnul surorii Berbecului este Balanta.
♉ Semnul surorii Taurului este Scorpionul.
♊ Zodia sora Gemeni este Sagetator.
♋ Semnul surorii Racului este Capricornul.
♌ Zodia sorei Leului este Varsator.
♍ Zodia sora Fecioarei este Pesti.
♎ Semnul surorii Balantei este Berbec.
♏ Semnul surorii Scorpionului este Taurul.
♐ Zodia sora Sagetatorului este Gemeni.
♑ Semnul surorii Capricornului este Racul.
♒ Zodia sora Varsatorului este Leu.
♓ Zodia sora Pestilor este Fecioara.