Diverse

Cum gestionam situatia actuala

Alarma suna. Treci peste, te uiti la telefonul tau, dezbatand daca sa-l amani sau sa te dai jos din pat. Aceasta este rutina ta normala in fiecare dimineata, dar astazi este diferita. Este diferit, deoarece singurul loc in care trebuie sa mergi este camera de zi. Acest lucru este diferit pentru ca ai de ales. Nimeni nu va asteapta sosirea. Nimeni nu va astepta la o intalnire sau va bate la usa biroului pentru a va asigura ca sunteti la timp. Nu esti singur. Acesta este un teritoriu strain pentru milioane de oameni din lume astazi.

Alarma suna. Acum ai o decizie de luat. Du-te sau dormi din nou. Multi dintre noi suntem antreprenori. Alergam cu ritmul propriului de ani buni. Este in ADN-ul nostru. Dar chiar si mai multi dintre noi ne bucuram de rutina si de increderea unei persoane normale, sa ne ridicam si sa mergem la un tip de munca. Multi se bucura ca li se ofera programul de rutina. Ne bucuram de intalnirile si proiectele care sunt programate pentru noi.

Si altii sunt planificatorii de intalniri. Ne straduim sa ne cream propria zi si afacere. Aceste doua abordari nu au putut fi mai departe una de cealalta, dar situatia cu care ne confruntam in prezent a aruncat acum ideea de „antreprenor” in talcurile multor oameni care nu au cautat sa traiasca asa.

Deci, cum functionati in acest stil de viata? Cum jucati comoditatea de acasa cu rigorile de a face liste si planse de proiect? Cum ramai in contact cu colegii si echipa? Cum ignori toate treburile gospodaresti care te privesc acum toata ziua?