Diverse

Ati testat kitul Aloe Body Toning?

Acest set de produse contine toatele elementele necesare unei impachetari anticelulitice acasa, fiind extrem de util, atat femeilor cat si barbatilor ce vor sa scape de celulita, dar si sa isi tonifieze tonusul epidermei si chiar si al muschilor, fara a apela la interventii chirurgicale.

Absolut toate produsele Forever sunt naturale, avand la baza gel stabilizat de aloe vera, planta ce este considerata o adevarata minune in domeniul cosmeticii naturiste. Pe langa aloe vera, aproape toate produsele contin si extracte de plante medicinale ce au ca si caracteristica comuna o actiune puternica asupra tesutului adipos, detoxifianta si mai ales, cu efect de incalzire locala, astfel incat toata zona afectata de celulita sa poata beneficia de efectul substantelor active.

Ce va face Kit-ul Aloe Body Toning de remodelare corporala de la Forever Living Products? Ei bine, in primul rand , va va ajuta sa va redobanditi textura naturala a pielii si bineinteles, va va da un plus de tonus, fapt care va crea imaginea unui corp mai zvelt cu un tonus muscular extrem de evident.

Ce anume contine acest kit de remodelare corporala de la Forver, Aloe Body Toning?

Aloe Body Toner;
Aloe Body Conditioning Crème;
Aloe Bath Gelee;
Folie Pentru Impachetari;
Manusa de lufa;

Inainte de a vorbi despre modul de folosire, trebuie sa stiti ca in principiu, desi aceste produse Forever se gasesc si sub forma de kit, ele pot fi achizitionate si la bucata, desi ideal, pentru a obtine cele mai bune efecte, se recomanda achizitionarea intregului pachet de remodelare corporala.

De asemenea, nu se recomanda impachetarea cu celofan celor care au suferit interventii chirurgicale recente, precum si celor care au probleme respiratorii sau cardiace.