Diverse

Continuare: conectivitate redusa si functii multimedia limitate?

3. Conectivitate redusa, doar prin cabluri. Daca nu cu foarte mult timp in urma singurele posibilitati de conectare se refereau la legarea unui laptop de un monitor, de o imprimanta, sau un videoproiector, iar ulterior a prins un succes tot mai mare usb-ul, wi-fi-ul, azi un standard al calitatii il reprezinta mufa usb 3.0, bluetooth 4.0, conectarea la device-uri HDMI si chiar folosirea functiei wireless pentru vizionarea prezentarilor diverse prin intermediul videoproiectorului. Asadar, mai putine cabluri si viteza considerabila mai mare.

4. Functiile multimedia care erau disponibile doar unitatilor desktop au trecut treptat si in componenta acestor compacte dispozitive, denumite laptop sau ultrabook. Fie ca vorbim de difuzoare stereo, ce asigura un sunet 3D, fie de camere web de calitate superioara (pentru un videochat remarcabil).

Seria de laptop Toshiba prin One-IT, in special gama Portege, este unul din cele mai concludente raspunsuri pentru cei ce cauta solutii business. Remarcabil de usor si subtire, Portege vine in variante cu carcase din aliaj de magneziu, cu Windows preinstalat si un design care iese din anonimatul zecilor de modele de ultrabook. Asadar, lasa conflictele si problemele de mobilitate in trecut si aventureaza-te alaturi de noua expresie a portabilitatii, prin Toshiba.