Diverse

Ce spune data nasterii despre cursul vietii tale?

Eşti curios să afli ce-ţi dezvăluie ziua de naştere despre felul în care relaţionezi şi îţi exprimi sentimentele? O alternativă la un horoscop dragoste poate fi numerologia, care-ţi ofera informaţii suplimentare despre cum stai cu dragostea.

Cum calculezi ziua de naştere în numerologie? Metoda de calcul este una foarte simplă.

Dacă te-ai născut într-una din zilele lunii de la 1 la 9 (indiferent de luna anului), atunci nu este nevoie de un calcul suplimentar, ziua ta de naştere este pur şi simplu reprezentată de numărul zilei în care te-ai născut. Dacă însă te-ai născut într-una din zilele lunii de la 10 la 31, atunci este nevoie să reduci această zi la o singură cifră. Cum realizezi acest lucru? Este foarte simplu, nu trebuie decât să aduni cifrele din acest număr. De exemplu: dacă te-ai născut în ziua de 18, însumând cifrele din acest număr obţii numărul 9 (1+8=9). Deci numărul 9 reprezintă ziua ta de naştere în numerologie.

Semnificaţia zilelor de naştere în numerologie:

Ziua de Naştere 1: Natura ta aventuroasă face ca viaţa ta amoroasă să fie plină de pasiune. Partenerul tău este un norocos, nu se va plictisi niciodată alături de tine! Scurte vacante romantice vor face relaţiile tale de dragoste mai interesante. Impresionezi persoana iubită prin curajul şi strălucirea personalităţii tale.

Ziua de Naştere 2: Eşti un pic precaut în dragoste şi tinzi să-ţi ascunzi sentimentele, fiind foarte sensibil şi uşor de rănit. Trebuie să înveţi să fii un pic mai deschisă. În general impresionezi prin empatia şi sensibilitatea de care dai dovadă. Persoana iubită ştie că tu îl asculţi cu sufletul, ca nimeni altcineva.

Ziua de Naştere 3: Eşti o persoană optimistă şi iubitoare de distracţie. Te întâlneşti cu multe şanse în dragoste, fiind o fire deschisă şi sociabilă nu ai probleme să întâlneşti mereu oameni noi. Impresionezi persoana iubită prin atitudinea ta pozitivă şi firea jovială, distractivă.

Ziua de Naştere 4: Firea ta conservatoare şi programul tău ocupat nu-ţi lasă prea mult timp pentru dragoste. Deşi îţi place ideea de a te îndrăgosti, nu prea ai timp pentru dragoste. Pentru a te bucura de o viaţă amoroasă mai satisfăcătoare este bine să încerci să-ţi extinzi cercul social ca să poţi întâlni oameni noi.

Ziua de Naştere 5: Cauţi libertatea indiferent de ceea ce faci. Doreşti să ai parte de înţelegere din partea partenerului de viaţă şi acesta să-ţi ofere suficient spaţiu suficient şi libertatea de a face ceea ce vrei. Un soţ sau o soţie cicălitoare nu este cu siguranţă ceea ce cauţi!

Ziua de Naştere 6: Eşti o persoană responsabilă care pune mult preţ pe dragoste şi relaţionare. Chiar dacă nu mai crezi în poveştile de dragoste ca în basme, totuşi ai o doză mare de idealism. Nu doar visezi să întâlneşti pe cineva cu care să simţi că ai multe în comun, vrei să întâlneşti acea persoană specială care te completează din toate punctele de vedere, jumătatea ta.

Ziua de Naştere 7: Ţi se pare destul de greu să-ţi exprimi sentimentele şi să te apropii de oameni. Şansele de a te îndrăgosti de o persoană care nu-ţi împărtăşeşte sentimentele sunt destul de mari. Dar atunci când există cineva special în viaţa ta, faci tot ce se poate pentru a-l face fericit. Nici un sacrificiu nu este prea mare pentru tine atunci când este vorba de persoana pe care o iubeşti.

Ziua de Naştere 8: Îţi place să deţii controlul asupra vieţii tale amoroase. Pentru tine nu contează decât dragostea adevărată, onestitatea şi loialitatea nu sunt doar nişte simple cuvinte pentru tine. Când vine vorba de întâlniri, trebuie să înveţi să fii un pic mai subtil!

Ziua de Naştere 9: Crezi în dragostea pasională. Căsătoria ta va fi una dinamică, plină de dramatism, însă cu siguranţă va fi bazată pe dragoste. Când este vorba de viaţa ta amoroasă eşti un curajos care nu are nevoie de sfaturi de la nimeni. Ştii exact cum să obţii ceea ce îţi doreşti.