Diverse

Ce spun alegerile cromatice despre tine?

Culoarea galbena a rochiei de mireasa face o impresie de luminozitate si de bucurie. Acesta isi exprima strălucirea si fericirea prin materiale.

Rochie de mireasa rosie simbolizeaza scopul de a obtine rezultate si de succes.

Rochie de mireasa verde exprimă hotararea, prezinta consistenta de identitate si valoare ridicata de sine.

Rochia de mireasa violet simbolizeaza misticul, unde totul se transforma in realitate.

Vezi aici mai multe modele de rochii si in plus, sfaturi utile pentru nunta ta.

Deci, alegerea rochiei de mireasa depinde in întregime de tine, dar trebuie sa tineti cont si de moda anului respectiv. Spre exemplu, anul 2013 este lovit de culori inchise de parca am merge la inmormantare. Desi multe mierese vor spune nu culorii negre, designerii de rochii de mireasa sustin ca aceasta culoarea este un trend al acestui an.

Pe langa negru se mai introduce in gama de culori, verde inchis. Pana acum se gaseau rochii in nuate de galben, bej, maro deschis, rosu, blue si albastru inchis, pe langa albul care ramane culoarea consacrata. Mai trebuie sa adaugam ca pe langa culorile de baza, mai exista si diferite nunate derivate din principal, cum ar fi roz pal, rosu-galben-abastru deschis.

Pe langa culori, moda aduce diferite broderii, detalii transparente care se foloseau si pana acum dar nu la acest nivel, paiete si crapaturi. Rochiile crapate se poarta anul acesta, numai ca depinde cat de indrazneata sunteti. Oricum e ziua noastra asa ca trebuie sa iesim in evidenta.