Diverse

In cautarea unui apartament…

Domeniul imobiliar a cunoscut o scadere drastica in ultimul timp, in volumul de vanzari dar mai ales in preturi.
Totusi, agentiile imobiliare, rezista fie prin traditie, profesionalism si seriozitate fie altele care doar cu anunturi imobiliare care mai de care mai avantajoase insa care intr-un final, se dovedesc a fi tepe.

Agentii imobiliare in Bucuresti, legale doar, sunt mai mult de 3600. Am spus legal, asta insemnand ca aici nu intra si cele care activeaza la negru si inseala clienti promitandu-le oferte Prima Casa, achizitii impresionante la preturi mici, in doar 3 cuvinte “marea cu sarea”.

E de inteles ca in astfel de conditii e foarte greau sa gasesti un agent imobiliar bun. Ce faci deci atunci?
In primul rand, studiezi oferta din apropiarea propriei locuinte. Te uiti dupa oferte, dupa portofolii curate, dupa modul in care se implica agentii s.a.m.d Apoi faci, ceea ce si noi toti stim sa facem cel mai bine.

Vorbesti. Intrebi. E cea mai buna solutie prin care te asiguri ca nu iei teapa. La prieteni, vecini, colegi de servici, trebuie neaparat sa gasiti cateva persoane de incredere care sa va poata sa va indrume spre o agentie a coror servicii i-au multumit si pe ei.

Daca vreti sa fiti profesionisti in aceasta situatie, cel mai bine ar fi daca ati apela la un specialist in evaluare sau a altor specialist care lucreaza si a mai lucrat cu agentiile imobiliare. Ei va pot oferi de obicei, cele mai obiective solutii. Cu toate ca pe timp de criza, “obiectiv” a devenit interpretabil peste masura.