Diverse

Barbatul acesta nu-mi place!

Stiu, sunt singura si disperata sa alerg dupa barbati. Vreau neaparat o relatie si mai mult eu alerg dupa ei decat ei dupa mine. Dar nu pot trai singura, nu vreau!
Ei bine..cam asa gandeam acum un an de zile. Intre timp, dupa cateva relatii in care eu sunam, pe el nu il interesa sa ma caute sau eu mergeam la el in miez de noapte cu cea mai buna friptura si el…nu era acasa, am hotarat ca cea care greseste sunt eu. Si asa este. In loc sa invat sa ma bucur de acele momente cand sunt singura si pot sa butonez televizorul asa cum vreau eu sau pot iesi unde vreau, am optat sa ma implic intr-o gramada de relatii sortite esecului. Nu spun ca acum dau cu piciorul la toti barbatii ce imi apar in cale, dar cel putin nu ma mai „leg” de ei. Barbatul Mitocan nu este pentru mine.

Barbatul Mincinos nu este pentru mine.

Barbatul Coate Goale nu este pentru mine.

Barbatul Ce Vrea Doar Sex nu este pentru mine.

Sunt suficient de buna cat sa am o relatie cu un brabt care sa ma aprecieze si sa ma iubeasca. Asa ca da, dragele mele, sa concluzionam: este mult mai bine sa fiti singure decat sa va aruncati cu capul inainte intr-o relatie proasta in care iti pierzi pe langa timp, energie,incredere in oameni si, ce-i mai important, respectul de sine si increderea in propria persoana. Adevarul este ca in acest moment nu vezi decat 2 optiuni: – pot sa ma simt ca naiba singura – pot incerca sa ma implic in niste relatii si sa ma simt tot ca naiba. Influentata de sentimentul de singuratate, vezi ca prin ceata si negi avantajele pe care le are o femeie singura.

Sa ne intelegem, nu singura toata viata ci o scurta perioada de timp. Singura POTI ALEGE CE FACI, CAND FACI, CUM FACI. Intr-o relatie cu Barbatul Care Nu Trebuie faci ce vrea el ca sa nu il superi si sa nu rupa relatia cu tine. Singura POTI SA TE OCUPI DE TINE SI DE DEZVOLTAREA TA. Intr-o relatie cu Barbatul Care Nu Te Vrea incerci sa te schimbi dupa nazurile acestuia. Fiind singura, dai o sansa unui tip iubitor sa te intalneasca. Este mult mai bine sa fii intr-o relatie buna decat intr-o relatie proasta.

One Response

  1. Amy 20 octombrie 2015