Diverse

Calatoresti frecvent cu avionul si nu stii unde iti poti lasa masina?

Stii foarte bine ca a-ti lasa masina in siguranta cat timp tu calatoresti cu avionul este o treaba destul de importanta.

Stiai insa si ca poti face acest lucru la doar cateva minute distanta de aeroport, pentru o suma avantajoasa? Mai stiai si ca in acest pachet este inclus si transportul tau catre si de la aeroport?

De acum incolo, nu mai e nevoie sa apelezi intotdeauna la un prieten care sa te transporte din punctul A in punctul B. Daca ai nevoie rar, asta s-ar putea sa nu fie o problema, insa ce se intampla in momentul in care ai nevoie sa faci mai multe drumuri de acest fel. O sa apelezi de fiecare data la acel prieten? Ideal este sa nu. De aceea, este esential sa gasiti o parcare langa aeroport Cluj care sa va ajute sa scapati de grija transportului catre si de la aeroport.

Beneficii

programari parcarePe langa faptul ca scapi de o grija si iti scapi si cel mai bun prieten de o grija, exista multe alte avantaje pe care le ai daca apelezi la serviciile unei parcari langa aeroport Cluj.

Preturi mici – pentru o zi de parcare, se percepe un tarif de 25 de lei. In momentul in care alegeti sa lasati masina pentru o perioada mai lunga de 31 de zile, pretul este negociabil. Compania se concentreaza in special pe interesele clientilor si isi propune sa le satisfaca acestora nevoile si dorintele, astfel ca pune la dispozitie un pachet de servicii, al carui cost poate fi negociat in functie de interese specifice. Ora sosirii si cea a plecarii nu sunt importante. Serviciile se desfasoara in acelasi fel indiferent de momentul in care alegeti sa beneficiati de pachet.

Siguranta – atat a ta, cat si a masinii tale. Cat timp tu esti plecat in calatorie, vehiculul este pazit atat de factorii externi nocivi precum ploaie, ninsoare etc, cat si de hoti, huligani sau vandali. Va sta tot timpul intr-o parcare inchisa si foarte bine pazita. Cat despre siguranta ta, de acest aspect se va asigura o echipa specializata care iti va oferi transport catre si de la aeroport, astfel incat sa nu intervina nicio problema de ordin fizic.

Doar in Cluj beneficiez de aceasta oferta?

Si in toate celelalte orase si tari civilizate. Acest serviciu nu este un lux sau un moft, ci o necesitate. Tarile occidentale pun foarte mult accent pe eficienta si siguranta transportului international, astfel ca au pus la dispozitia calatorilor aceste sisteme de cativa ani buni.

Atentia pe care o acordam calatoriei cu avionul trebuie sa cuprinda si detalii legate de transportul pana la aeroport, dar si aspecte legate de starea in care ne lasam bunurile atunci cand plecam.

Astfel, inainte de a pleca la drum, nu uita sa te asiguri de faptul ca totul este pus in ordine si ca ai stabilit toate detaliile necesare pentru ca vacanta sau calatoria ta de afaceri sa fie una de succes.