Diverse

Pareri Euromateria: Ce spun clientii despre una dintre cele mai mari firme de constructii din Bucuresti?

Euromateria activeaza in industria complexa a constructiilor inca din anul 2014. De atunci si pana in prezent specialistii de la Euromateria s-au implicat in proiecte importante, care au vizat nu numai Bucurestiul, ci si alte zone ale tarii. De altfel, in prezent firma doreste sa se extinda si in Vestul tarii. Pentru orice firma, dar mai ales una care activeaza in aceasta industrie uneori sensibila din punct de vedere al diferitelor agende publice, a constructiei, este foarte importanta pozitionarea in mintea clientilor, care trebuie realizata intr-o maniera optima, urmand anumiti pasi.

Euromateria s-a pozitionat inca de la inceput in mintea clientilor ca fiind o firma de constructii serioasa, ale carei servicii sunt caracterizate de conceptul de “constructie totala’ si care livreaza la timp proiectele in care se implica. Acest angajament de a livra la timp proiectele o diferentiaza de alte firme din domeniul constructiilor, care, desi au inceput in forta pe piata, si-au pierdut credibilitatea deoarece nu au livrat la timp anumite proiecte. Iar in societatea in care traim, timpul inseamna bani.

Ce spun clientii Euromateria despre aceasta firma?

Clientii firmei de constructii Euromateria Bucuresti sunt in general multumiti de calitatea lucrarilor efectuate de aceasta firma, si de atentia la detalii dovedita de specialistii care se ocupa de proiectele din portofoliul ei.Unul dintre lucrururile apreciate de majoritatea clientilor se refera tocmai la acest concept de “constructie totala”, ce vizeaza modalitatea in care specialistii de la Euromateria, atunci cand semneaza un contract, se ocupa de toate aspectele legate de proiectare si constructie, incepand cu fundatia si terminand cu cele mai mici detalii, care in cele din urma fac diferenta.Un exemplu potrivit care sa ilustreze aceste opinii ale clientilor este felul in care a fost comentata de catre public proiectarea si constructia cladirii A.S.E de la Predeal, unul dintre proiectele cele mai importante ale firmei Euromateria.Aceasta cladire este exemplul perfect al modalitatii in care poti introduce aspecte ale modernității fără a distruge cadrul natural superb exterior. Clădirea, prin liniile avangardiste și materialele folosite, sintetizează tendințele moderne în construcții, însă nu pare ruptă din peisaj, ci se încadrează bine înconjurată de munți, în natură.

Un alt aspect apreciat de clienții Euromateria este implicarea acestei firme în proiecte care să facă o anumită diferență, precum proiectarea și executarea anumitor săli de sport, in general cu tribuna cu 180 de locuri. Prin implicarea in astfel de proiecte, Euromateria este unul dintre agentii care contribuie la o mai buna promovoare a importantei sportului in randul tinerilor.
Pentru clientii din Galati, consolidarea cladirii Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Apostol Andrei a fost o oportunitate de a beneficia de conditii mai bune de spitalizare, dupa standardele europene.