Sanatate

Biostem Protector – supliment 100% natural, bogat in 9 ingrediente cu proprietati curative

In momentul in care ne hotaram sa incercam beneficiile de lunga durata ale unui supliment organic, dorim sa ne informam cat mai mult posibil pe marginea compozitiei sale. Motivul este unul usor de intuit, avand in vedere faptul ca de-a lungul timpului incercam o sumedenie de produse naturale fara efecte vizibile asupra organismului. Pornind de la aceasta premisa, iti prezentam in urmatoarele randuri cateva cuvinte despre fiecare ingredient al componentei 1 din structura Biostem, denumita: „Bistem Protector”.

Gheara Matei

Fiind principalul agent care isi dovedeste abilitatea de a stimula refacerea celulara, ingredientul Gheara Matei impresioneaza prin intermediul capacitatii sale eficiente de a diminua denaturarea si deteriorarea progresiva a ADN-ului, stopand in acelasi timp si actiunea nociva a radicalilor liberi prezenti in organismul uman. Numeroase sunt afectiunile in care se recomanda administrarea acestui protector celular, cele mai cunoscute fiind maladiile relationate direct cu bolile digestive ( gastrita, diabetul, enterocolita, ulcerul), afectiunile metabolice( guta), dar si cele de ordin cardiac, precum infarctul miocardic.

Gheara Diavolului  

Un atioxidant caruia cu greu ii pot fi egalate proprietatile antioxidante, acesta fiind un remediu solid pentru cei care se confrunta cu probleme cardiace, Gheara Diavolului ajuta si la prevenirea depunerilor de colesterol pe stratul interior al vaselor de sange. In plus, ea este un ingredient „minune” pentru afectiunile de ordin gastric ori hepatic, dovedindu-se utila in indigestii, in formarea caliculilor in bila, dar si in aparitia crizelor de ciroza.

Echinaceea

Ajungand la acest ingredient aducem pentru prima data in discutie beneficiile pe care le manifesta naturalele pastile Biostem asupra sistemului imunitar, Echinaceea fiind recunoscuta pentru ca imbunatateste vizibil functiile deteriorate ale acestui sistem, ajutand organismul sa isi recapete capacitatea de a produse celule limfatice. De asemenea, Echinaceea este ingredientul care permite organismului sa beneficieze de o cantitate sporita de inteferon, dar si de asa numitele celule „NK” – indispensabile in lupta cu bolile degenerative, precum cancerul.

Aloe Ferox  

Toate proprietatile acestui ingredient sunt deosebit de utile pentru persoanele care se confrunta cu maladii degenerative, cel mai bun exemplu fiind cancerul. Stimuland productia celulelor cu rol imunitar, Aloe Ferox se dovedeste si un bun antioxidant, un ingredient cu proprietati antiseptice, dar si un important radioprotector.

Coada Calului

Avand un rol important in remineralizarea organismului, ingredientul Coada Calului surprinde prin a sa compozitie bogata in caroteni, vitamine & minerale. Din perspectiva beneficiilor sale, Coada Calului isi rasfrange avantajele asupra sistemului osos, muscular si imunitar, rolul sau fiziologic fiind demonstrat de compozitia fructuoasa de colagen si elastina – doua proteine esentiale pentru regenerarea completa a celulelor.

Socul

Majoritatea proprietatilor benefice de care se bucura cei ce isi administreaza suplimente pe baza de soc se raporteaza la imbunatatirile drastice pe care ingredientul le aduce sistemului respirator. In plus, rolul sau depurativ este unul de luant in considerare, cu ajutorul acestui ingredient Biostem Protector devenind un produs care favorizeaza si eliminarea reziduurilor toxice din corp.

Urzica moarta

Daca ar trebui sa amintim doar cateva dintre proprietatile acestei plante, atunci ne-am indrepta atentia asupra efectului sau cicatrizant, asupra florilor sale deosebit de utile penru cremele emoliente si pentru siropurile cu rol expectorant. In plus, Urzica Moarta ajuta orgnismul feminin sa lupte contra afectiunilor din zona pelviana.

Zeolit

Indispensabil in lupta acerba cu maladiile grave, precum cancerul, Zeolitul este un mineral care a atras de-a lungul timplui atentia specialistilor, fiind subiectul multor cercetari. In principal, acesta si-a dovedit eficienta in lupta contra cancerului prin distrugerea programatata a celulelor cu functionalitate maligna, blocand semnalele care transmit dezvoltarea tumorilor canceroase.

MSM

O solutie metalica menita sa isi indeplineasca exemplar rolul de imunomodulator in organismul uman, MSM-ul reprezinta un ingredient natural cu un impact major asupra noilor celule formate. Altfel spus, daca aceasta solutie se gaseste intr-o cantitate optima in organism, atunci celulele sunt pregatite sa isi indeplineasca functiile, fara sa devina rigide sau imobile.