Diverse

Astrologia – semnele zodiacale si fuziunea lor – V

Leul si Varsatorul
Opusurile polare: Leul, semnul de foc fix si conducatorul celei de-a cincea case a romantismului si a expresiei de sine, sta vizavi de Varsator, semnul aerian fix si conducator al celei de-a unsprezecea case de retele si dorinte pe termen lung. Condus de soarele plin de viata, Leo, sigur pe sine, vrea sa fie in centrul atentiei, sa se distreze, sa danseze, sa detina si sa-si foloseasca vuietul acerb, sa flirteze, sa se indragosteasca nebuneste, sa aiba o multime de sex care sa induca focuri de artificii … practic sa fii un pop din anii ’80 stea. Insa jucatorul echipei Varsator, cu gandul viitorului, al carui conducator modern este Uranus rebel si al carui conducator traditional era seful de sarcina Saturn, este un idealist intelectual axat pe ceea ce este mai bun pentru colectiv fata de sine. Cu spirit liber, rational si dornic sa se loveasca de conventie, sunt cel mai probabil sa patrunda in lumina reflectoarelor atunci cand marseaza pentru o cauza sociala alaturi de prieteni sau colegi.

Pereche perfecta: concentrarea Leului pe sine si tendinta de a fi tare si mandru se va confrunta 100% cu frontul rece, stoic al Varsatorului si devotamentul fata de comunitate. Dar, lucrand impreuna, isi vor da seama ca au nevoie reciproc de abilitatile si perspectivele. De fapt, pe masura ce doua semne fixe (cunoscute si incapatanate) care cred ca drumul lor este cel mai bun mod, sunt mult mai asemanatoare decat ar putea ghici initial. Leul il poate invata pe Varsator cum sa se promoveze si sa se promoveze pentru campaniile lor umanitare, in timp ce Varsatorul il poate ajuta pe Leo sa vada in afara bulei lor stralucitoare si stralucitoare si sa-si foloseasca vuietul in scopuri care beneficiaza de cauze comunale care sunt aproape de inima lor.

Fecioara si Pesti
Contrari polari: Fecioara, semnul mutabil al pamantului si conducatorul celei de-a sasea case a sanatatii si a rutinei zilnice, se opune Pestilor, semnul mutabil al apei si conducatorul celei de-a XII-a case a spiritualitatii. Condusa de cercetatorul Mercur, Fecioara practica si analitica se refera la fapte, cifre, liste, foi de calcul si detalii care vin complet cu note de subsol. Si sunt de-a dreptul veseli cand isi pot folosi abilitatile de colectare a informatiilor pentru a fi in folosul celor mai apropiati si mai dragi sau colegi. Pestele, prin comparatie, este condus de Neptun, planeta viselor, care tinde sa tulbure gandirea rationala. Simtind profund si usor psihic, sunt conectati pentru a-si lasa emotiile, intuitia si imaginatia sa ia fraiele peste logica.

Pereche perfecta: ingrijirea minutiunilor vietii de zi cu zi si a sanatatii si bunastarii dvs. ar putea suna ca o snoozefest, dar Fecioarele stiu ca poate exista nu numai ordine, ci si magie . A-ti lua ratele la rand poate crea spatiu pentru joaca si poezie, si exact asta poate oferi Fecioara Pestilor. Si Pestii pot ajuta Fecioara sa iasa din cap si sa intre in inima si spiritul lor, invatand sa aiba incredere in ei insisi pentru a merge la inot in capatul profund al sentimentelor lor cele mai complicate si confuze. In cele din urma, atat Pestele, cat si Fecioara ar putea sa-si dea seama ca sunt una la fel ca empatii care isi propun sa-si foloseasca punctele forte pentru a-i vindeca pe ceilalti.