Casa

Alegerea unei firme de termopane – partea a doua

Multe firme de termopane si-au angajat o multime de agenti de vanzari al caror scop este sa convinga cetatenii sa cumpere cele mai costisitoare solutii. Insa acestia de obicei, nu au pregatirea necesara pentru a va face o oferta personalizata. Asadar, evitati un astfel de proces si asigurati-va ca inainte de a semna orice, vine cineva si va masoara ferestrele si va descrie atat procesul, cat si materialele pe care le va folosi la instalarea noilor geamuri termopan.

2. Ai primit o oferta personalizata? Daca nu, solicita una!

Exista doua tipuri de oameni de vanzari: aceia care vor sa isi vanda produsul cel mai scump si tot ce ii intereseaza este sa obtina profitul cel mai mare posibil, si al doilea tip sunt acei agenti care iti inteleg nevoile si vin cu o oferta de geam termopan perfect pliata pe apartamentul tau, dimensiunile acestuia, numarul de camere si de profile dorite, adancimea de profil necesara, etc. Nu spunem ca acestea te vor costa mai putin, dar nu siguranta macar vei fi convins ca ai parte de ceea ce iti trebuie cu adevarat.

3. Lasa o portita deschisa pentru suport in caz de nevoie

Un expert in inlocuirea geamurilor, va fi mereu dispus sa va ofere consultanta chiar si dupa ce plata a fost facuta, iar ferestrele schimbate. O sa va asculte problemele si o sa vina cu o solutie pentru acestea.

Daca urmezi aceste sfaturi simple, vei gasi in scurt timp un furnizor de geamuri termopan profesionist, care sa iti inlocuiasca cu succes geamurile vechi cu unele noi si eficiente.