Spalarea covoarelor dupa noi tehnologii certificate in industrie a devenit o eticheta a furnizorilor de servicii premium. Waldmaster este una dintre spalatoriile de covoare din Bucuresti care au inteles ca tehnologia este deosebit de importanta pentru a putea garanta curatarea in profunzime a covoarelor si a completa eficienta produselor eco-friendly utilizate pe durata curatarii si spalarii acestora.
Covoare ca noi de fiecare data, gratie celor mai noi tehnologii din industrie
Daca v-ati hotarat sa apelati la serviciile oferite de o spalatorie de covoare din Bucuresti, ati efectuat o comanda telefonica la 0733 988 837 sau v-ati adresat prin intermediul formularului de comanda, personalul specializat se va deplasa la adresa furnizata in vederea preluarii covoarelor pe care doriti sa le curete. Odata ajunse la spalatorie, acestea sunt supuse unui ritual de curatare ce consta in cinci pasi interdependenti:
1. Spalarea automata a covoarelor
Acesta este primul si cel mai important pas ce preceda igienizarea covoarelor dumneavoastra. Spalarea covoarelor se efectueaza automat, gratie echipamentelor manufacturate in Europa. Exercitand o presiune optima, destul de puternica pentru a actiona, dar si suficient de delicata pentru a nu distruge tesatura, peria electrica si furtunul de apa conlucreaza pentru a indeparta mizeria din profunzimea tesaturii. Ulterior, covoarele sunt asezate pe banda pentru a fi expuse actiunii trenului de spalare.
In functie de gradul de uzura / trafic, covoarelor mai pot beneficia de:
• Spalare speciala: Presupune indepartarea mirosurilor specifice cu ajutorul unor solutii specifice de spalare (neutralizator). Procedeul aditional este dedicat covoarelor expuse la urina animaelor de companie, al carei miros ramane impregnat in tesatura;
• Deep cleaning: Etapa dedicata covoarelor expuse unui trafic intens (birouri, holuri etc), dar si numeroaselor bacterii si microorganisme ce pot stagna in tesatura acestora. Prin urmare, in aceasta faza a spalarii covoarelor se folosesc germicid si solutii antibacteriene de eliminare a bacteriilor. Franjurii covoarelor se curata separat, prin clorinare.
2. Clatirea covoarelor
Ulterior curatarii covoarelor dupa metoda prin injectie – extractie sau cea cu spuma uscata (in functie de gradul de uzura si traficul la care au fost expuse acestea), urmeaza etapa de clatire. In acest punct, covoarele se limpezesc si clatesc, pentru a fi inlaturata spuma ramasa in urma procesului de periere. De asemenea, prin clatire se elimina si orice urma de detergent ori miros steril provenit din detergenti.
3. Stoarcerea covoarelor
Dupa clatire, covoarele sunt introduse intr-o centrifiga cu puterea de 1500 rotatii / minut, unde este stors si pregatit pentru camera speciala de uscare. Gratie tehnologiei de top, textura covorului nu sufera modificari pe durata procesului de stoarcere si iese din centrifuga aproape uscat.
4. Uscarea covoarelor
Urmatorul pas care completeaza tehnologia premium de spalare a covoarelor este uscarea lor. Pentru aceasta, covoarele proaspat spalate si curatate sunt introduse intr-o camera speciala unde sunt expuse unei temperaturi de 30 de grade Celsius timp de cateva ore. Aici, covoarele se usuca in mod natural, pastrandu-si forma si culorile intacte.
5. Aspirare finala
Acum, dupa ce covoarele au fost spalate, clatite, uscate si igienizate, specialistii Waldmaster se pregatesc pentru pasul final. Mai este nevoie doar ca acestea sa fie aspirate, pentru a fi siguri ca pe suprafata lor nu vor stagna scame sau alte mici imperfectiuni. Ulterior, covoarele sunt impachetate si pregatite pentru livrare.
Tehnologia propusa de Waldmaster se bazeaza pe nu mai putin de cinci pasi extrem de importanti si interdependenti, a caror actiune asigura eliminarea microorganismelor in proportie de 99,9%. Spalatoria de covoare investeste constant in cele mai noi tehnologii, pentru a-si pastra si duce mai departe eticheta premium pe care si-a castigat-o in cadrul industriei.