Casa

Alegerea unei firme care comercializeaza termopane

Ferestrele deschid calea soarelui si a luminii catre casa ta. Iarna, iti pot face ziua mai frumoasa, insa pe timpul verii prea multa caldura este de-a dreptul inabusitoare, si stim ca in Bucuresti, in luna august, temperaturile sunt de-a dreptul innabusitoare. Vara bate la usa, prin urmare a cam venit timpul sa aduci o innoire casei tale prin contractarea unei firme de termopane care sa iti inlocuiasca geamurile vechi, urate si scorojite cu unele performante, care sa te ajute sa economisesti energie si efort.

Intrebarea este insa, cum poti sa fii sigur ca persoana care vine sa iti evalueze apartamentul si sa iti faca o oferta de geamuri termopan este cu adevarat un expert si nu un impostor. Sunt multe companii de amatori pe piata, mai ales intr-un domeniu atat de la moda cum este cel al termopanelor. Acestia sustin ca stiu tot ce este de stiut despre geamurile dumneavoastra si, de fapt sunt poate mai nepregatiti decat dumneavoastra in acest domeniu.

Din fericire sunt multe metode prin care putem depista acesti impostori si gasi un furnizor de geamuri termopan cu adevarat de incredere. Pentru aceasta, urmati metoda in trei pasi descrisa dedesubt.

1: Ce firma ati contactat si cat de bine famata este aceasta?

Mai nou, fiecare companie care de ocupa de montarea si distribuirea geamurilor termopan trimit inainte de a incepe lucrarile un asa zis expert la locuinta dumneavoastra pentru a face o evaluare si a va spune exact ce fel de geamuri vi se potrivesc si pentru a va face o oferta de pret, in urma evaluarii nevoilor dumneavoastra. Asigurati-va ca contactati cei mai bine famati furnizori si ca contractati produse de calitate. Cereti chiar cu proprietarul firmei, iar daca acesta nu este disponibil asigurati-va ca persoana cu care stati de vorba este un expert.