Relatii

A doua zi…dimineata

Am facut sex, am ramas la el. Inca nu stiu daca i-a placut sau nu. Cum ma comport dimineata? „N-ar fi bine sa luam micul dejun?” Arati sexy dimineata in bratele lui, lasa-l sa te alinte
Foarte multe relatii aflate la inceput, in care partenerii nu sunt inca siguri de sentimentele celuilalt, au fost compromise de o dimineata mizerabila. Ea sau el prefera sa fuga in cateva secunde, ca si cum ar fi „disperati”.

Acest lucru nu il face pe celalalt decat sa se indeparteze. Sfatul nostru ar fi sa il lasati sa va rasfete. Acum poti fi relaxata si calda. Asta isi doreste oricine de la o relatie. „N-ar fi bine sa luam micul dejun?” Arati sexy dimineata in bratele lui, lasa-l sa te alinte. Daca te place cu adevarat te va atinge, te va mangaia…va dori sa repete experienta de aseara. Pentru barbati este mult mai simplu: daca fata se trezeste si vrea sa te sarute atunci este clar ca ai cucerit-o. Daca se grabeste sa plece s-ar putea sa nu mai vrea sa se intalneasca cu tine.

Si mai grav este cand nu asteapta dimineata si se grabeste sa se urce in primul taxi.

Adevarul este ca nici tu nu stii ce sa faci in dimineata urmatoare. Sa pleci? Sa stai? Sa-l saruti? Sa te dai urgent jos din pat si sa fugi?

Gandeste-te, da-ti ragaz cateva minute, stai cu ochii inchisi, ca si cum dormi, si vei sti ce trebuie sa faci: ti-a placut, il vrei in continuare? sau nu ti-a placut, a fost o distractie, o aventura?

Daca ti-a placut si il vrei, ce-l poate impresiona mai tare? Oare barbatii vor femei dragastoase si iubitoare, care sa-i alinte la prima ora? Da, sigur ca vor, dar nu-l speria. Nu uita, ca nici el nu recunoaste nimic din dimineata anterioara. Nici macar pe tine.

Asa cum tu ai fost luata de val in noaptea ce tocmai a trecut, la fel si el.Cum poti sa pretinzi unui om sa fie iubitor, prietenos cu o persoana pe care nu o cunoaste. Tu nu il cunosti si nici el pe tine.Orice om normal isi da seama ca joci o scena de teatru, daca te trezesti brusc si il iei in brate, alintandu-l „pisoias”, „ursulet” sau „puisor”.

Dragul de el habar nu are pe ce lume este, pana ieri era un macho gata sa zapaceasca o femeie pe ora, azi s-a trezit „pisoias”… Si in plus tu nu esti o femeie disperata, ai puterea sa te ridici, sa te imbraci si sa-i lasi scris pe un biletel: „A fost minunat. Scuza-ma ca nu am putut sa raman, dar am o intalnire la prima ora. Numarul meu de telefon este…

Si gata! Esti din nou libera, mingea este la el. Daca si el considera ca a fost minunat, te cauta. In caz contrar, inseamna ca ai gresit patul, scuze, persoana!

Reluam: Daca, pe de alta parte vrei sa-ti continui viata de pana ieri, o partida de sex nu inseamna inceputul unei relatii.O partida de sex inseamna o partida de sex. Nu presupune alint, rasfat, imbratisari sau sarutari in dimineata de dupa.

„Sa fim barbate!!!” (ca intr-o piesa de Caragiale). Daca e suficient de barbat si vrea ceva mai mult, te cauta azi. Daca te cauta cum se trezeste este un semn foarte bun, daca te cauta in timpul aceleiasi zile este un semn bun, daca te cauta dupa cateva zile inseamna ca mai vrea inca o patida de sex.