Online

Vom avea parte de o versiune pentru mobil a jocului Batman Arkham Origins

Warner Bros. Interactive este un brand mai degraba recunoscut pentru productiile video, filmele sau desenele animate fiind mai mult decat cunoscute de publicul larg. Un alt punct forte al companiei se numeste jocurile video, americanii fiind pusi in postura de a-si contura jocuri video in functie de filmele sau desenele animate lansate de curand. O productie de renume este Batman, ultima versiune a jocului purtand numele de Arkham Origins.

Daca versiunea pentru PC a facut deja ravagii pe piata jocurilor video, milioane de copii fiind vandute in intreaga lume, producatorul a decis sa ofere posesorilor de device-uri smart o versiune free. Asa a luat nastere Batman Arkham Origins free-to-play, un joc dedicat platformelor iOS si Android ce va fi disponibil inca din aceasta luna.

Daca versiunea pentru PC a jocului Batman Arkham Origins a fost lansata oficial in luna octombrie a acestui an, in cadrul evenimentului Comic Con, Warner Bros. Interactive ne va pune la dispozitie si o versiune pentru mobil ce va putea fi jucata atat de posesorii de smartphone-uri cat si de posesorii de tablete. Fata de versiunea pentru PC si console, versiunea mobila a fost produsa in proportie de 90% de NetherRealms Studio, compatibilitatea cu cele doua sisteme de operare pentru mobil fiind una desavarsita.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale jocului ii vizeaza atat pe detinatorii unui device Apple cat si pe cei care ruleaza in baza unui sistem de operare Android, achizitia jocului putandu-se realiza direct din portalurile Apple Store sau Android Market. Conform producatorului, gameplay-ul va putea fi imbunatatit chiar de jucatori, monedele virtuale ale jocului oferindu-va posibilitatea sa achizitionati numeroase costume pentru personakul principal.

Lupta personajului principal, Batman, se va duce cu infractorii din Gotham City, un oras care a devenit celebru in lumea gamingului prin prisma actiunilor intreprinse de Batman in versiunea standard a jocului.