Timp Liber

Tu iti controlezi viata

Cateva saptamani in urma vorbeam cu Alex. D., un membru foarte activ in intalnirile firmei. Cei care deja participa sunt foarte familiarizati cu punctul de vedere al lui Alex. despre succesul unui om de afaceri sau al unui antreprenor.
Alex. mi-a spus un citat al lui Theodore Roosevelt :

„Nu este important cel ce numara, nici cel ce arata cu degetul spre cel mai puternic sau comenteaza despre ce ar fi putut face el mai bine.. Creditele toate sunt ale celui din arena care se luptacu fata plina de praf si sange pentru viata lui. Creditele sunt ale celui ce pica si se ridica iar si iar pentru ca stie ca nu exista succes fara efort. Entuziasmul si devotarea lui pentru marea cauza sunt cele ce ii dau forta. Iar in final triumful unei mari realizari il vor incununa, iar daca va pica rapus, cel putin o va face cu maretie.”

Aceste lucruri sunt foarte puternice. Nu pot descrie mai clar calitatile de care ai nevoie ca sa iti atingi un vis si ca nu este nevoie sa apleci urechea la cei care arata cu degetul si comenteaza despre faptul ca tu nu ai suficient curaj sau resurse ca sa castigi.
Traim intr-o lume in care prea multi “experti” se focuseaza sa le spuna celorlalti oameni ce NU sunt in stare sa obtina. Am auzit si eu toate acele negative fraze in timp ce pornisem sa-mi construiesc visul si sunt sigur ca le auzi si tu. Sunt atat de multi oameni gata sa iti spuna ca nu ai suficienta experienta, mani, relatii sau know-how cat sa reusesti. Singurul sfat pe care ti-l spun este “asteapta…asteapta…mai asteapta”. Ce? Ce sa asteptam?

Bineinteles, daca actionezi nu inseamna ca ai succesul garantat. Dar un lucru este sigur- daca nu actionezi este ca si cum ai fi pierdut.
Suntem aici, prin intermediul revistei Traieste Feminin, nu ca sa iti spunem ce nu poti face, suntem aici sa iti aratam ca poti. Poti, normal ca poti! Pentru ca tu detii controlul asupra vietii tale.

Spune-ne de ce cursuri ai nevoie sau cum putem sa te ajutam ca sa iti atingi scopul. Este timpul sa iesi din zona de confort si sa faci pasul critic pentru a-ti implini visul.