Cugetari

El se razbuna

Cum sa te razbuni pe fosta sotie!

Cum sa treci peste divort….sau de un barbat care divorteaza.
Cum sa treci peste divort….sau de un barbat care divorteaza.

Cum sa te razbuni pe fosta sotie!. Mi s-a parut foarte interesanta ideea, de aceea m-am documentat si am aflat cum reactioneaza un barbat care divortezaza sau care tocmai a divortat. De ce m-am hotarat sa scriu despre barbati intr-o revista pentru femei. Pentru ca este esential sa stim cum sa ne protejam de barbatii divortati.

Din moment ce acest pas a fost facut – divortul – lucrurile incep sa prinda contur:
– fie ni se umple inima de durere si incepem sa ne gandim la ce am gresit, si ce am pierdut;
– fie ne simtim fericiti, veseli ca am scapat de lantul responsabilitatii;
– fie, si aici ma refer la barbati, devenim agresivi. Cand lucrurile nu merg asa cum ne-am dori devenim dezorientati, nu mai stim cum stau lucrurile si nu avem de gand sa platim pentru ceva ce nu am dorit.

In cea de-a treia categorie de oameni intra acei barbati care prefera ca lucrurile sa fie facute cum cred ei de cuviinta, nu asculta si nu aud decat ceea ce le convine si isi urmaresc propirul interes. Ei sunt cei mai susceptibil de a lungi un proces de divort pana in panzele albe. Asa ca se razbuna.

Va prezint mai jos cateva modalitati prin care ei reusesc sa ne inegreasca sufletul:

Una dintre cele mai comune metode de a se razbuna este sa isi gaseasca repede o alta partenera.Ei nu cauta doar o aventura de o noapte. Lor le e teama sa traiasca singuri, de aceea, de multe ori ajung sa se castoreasca la mai putin de un an de cand au divortati. De ce? Din simplul motiv ca nu vor sa stea singuri si cred ca gasirea unei partenere le va solutiona toate problemele.

Plateste cu aceeasi metoda! Cum?

– daca in urma partajului s-a hotarat ca trebuie sa ii dea bani, ii va da, desigur, dar nu acum (peste un an, doi);
– daca poate, ii va devasta si contul din banca, lasand-o cu mari probleme financiare;
– s-ar putea sa se foloseasca de bani pentru a o manipula…din pacate situatiile sunt multe si nu vreau sa va intristez punandu-va sa le cititi, dar este bine sa stiti cum sa va feriti.

Copiii – sunt o a treia modalitate prin care ii poti face rau partenerei:
– cumaparandu-i prin cadouri scumpe sau promisiuni false (un studiu a confirmat ca barbatii care nu o mai iubesc pe mama copiilor lor, nu mai iubesc nici copiii);
– un alt mod prin care pot manipula un copil este sa le vorbeasca foarte urat despre mama lor si sa le ceara sa aleaga cu cine vor sa stea;
– cu totii stim ca trebuiec mult bani pentru colegiu, masina, apartament – asa ca unii barbati le vor cere copiilor lor in schimbul acestor lucruri loialitate totala, obligandu-i sa fie rai cu mama lor.

Dar razbunarea nu se opreste aici. Va avea grija ca facturile la lumina, gaze, intretinere sa fie trecute pe numele sotiei chiar inainte de a divorta efectiv si s-ar putea sa o lase cu mari datorii. Va fi foarte fericit sa o vada alergand dupa instalatori, dupa bani si dupa ajutor.

Uneori el nu se opreste aici. Barbatul nu tine cont de obicei de ora, daca e zi sau noapte, asa ca o suna pe fosta sotie in cele mai inoportune momente, si cand raspunde ii inchide receptorul, o urmareste la serviciu si de la serviciu acasa, va face tot posibilul sa o desparta de noul ei prieten. cat timp un barbat este axat pe fosta lui sotie, el este incapabil sa mearga mai departe.

De ce un barbat reactioneaza asa? Pentru ca nu isi ia suficient timp ca sa reflecteze asupra a ceea ce s-a intamplat si sa treaca peste situatia in care s-a aflat. De ce o femeie reactioneaza diferit?
Pentru ca este o fire mult mai emotiva si se gandeste mereu la ce a fost si la ce a gresit.