Diverse

Serviciile de web design sunt foarte cautate in 2017

Realizare site este un termen care in viziunea unora inseamna gasirea unui web designer, comunicarea cerintelor si executarea lor. De fapt acest proces este unul mai complex, iar noi va sfatuim sa adoptati o strategie bine definita in care sa urmati niste pasi prin care rezultatul sa fie de o calitate cat mai satisfacatoare.

1. Realizarea unei machete a siteului

Acesta este un pas care trebuie facut initial de catre beneficiarul siteului. Organizati-va ideile si asteptarile pe care le aveti de la siteul care urmeaza sa fie creat si apoi stabiliti o intalnire cu cei pe care i-ati ales sa se ocupe de realizare site pentru dumneavoastra.

2. Intalnirea preliminara

Cereti o intalnire preliminara cu un reprezentant al firmei alese de dumneavoastra ca dezvoltator. Discutati aici ideile dumneavoastra, ascultati cu atentie sfaturile dezvoltatorului si modificati macheta alcatuita de dumneavoastra in cazul in care credeti ca s-au gasit solutii mai bune.

3. Contract realizare site

Dupa intalnirea preliminara, cel mai probabil este ca firma de web design sa vina cu o propunere (draft) de contract in care sunt specificate conditiile de realizare si cerintele dumneavoastra. Verificati corectitudinea contractului cu atentie! Nu acceptati realizarea unui site fara incheierea unui contract. Consultati contabilul dumneavoastra care va va spune ca facturile achitate pentru prestarea unui asemenea serviciu nu sunt tocmai in ordine daca nu au un contract in spate.

4. Realizarea designului

Un mod de lucru profesional il reprezinta, ca prim pas, prezentarea unui design de catre firma cu care veti lucra. Analizati cu atentie acest design si comunicati dezvoltatorului modificarile dumneavoastra. Lucrul la dezvoltarea codului sursa al proiectului ar trebui sa inceapa de-abia dupa ce stabiliti forma preferata de dumneavoastra pentru design.